Β. Λιόλιος: «Η ΕΟΚ πήγε εν κρυπτώ στο Πρωτοδικείο, μεταβατικός πρόεδρος Γιαννάκης ή Ζομπανάκης»-Video

image 618331

«Αυτό που έκανε εν κρυπτώ ο κ. Βασιλακόπουλος είναι εκτροπή. Είναι ντροπή. Πήγαν να υποκλέψουν τη διοίκηση της επόμενης ημέρας. Ολοι κατάλαβαν γιατί δεν πήγαινε σε εκλογές. Ευτυχώς αυτό αποφεύχθηκε. Εγινε παρέμβαση και η υπόθεση πήρα αναβολή για αύριο το πρωί.  Ευτυχώς,  ήμασταν έτοιμοι. Εκμεταλλεύτηκε τις 21 ομάδες για να επιχειρήσει να μείνει ο ίδιος στην καρέκλα του. Πρότεινε μάλιστα όλα τα μέλη της τωρινής διοίκησης και αμφιβάλλω αν τα ίδια το ξέρουν. Με κάποιους που μίλησα εγώ, δεν το γνώριζαν. Ολα αυτά ενώ το Σαββατοκύριακο ο ίδιος και οι συν αυτώ, έκαναν δηλώσεις εναντίωσης στο Πρωτοδικείο, υπεραμυνόμενοι δήθεν του δικαιώματος των σωματείων να έχουν δικαίωμα ψήφου», είπε στην αρχή της έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Βαγγέλης Λιόλιος και πρόσθεσε:

«Εγώ λέω ότι τα μέλη του νυν Δ.Σ. έχουν την ευκαιρία για άλλες 24 ώρες να προκαλέσουν έκτακτη συνεδρίαση και να προκαλέσουν τις εκλογές μέχρι τις 10 Απριλίου. Αν δε γίνει όμως και αύριο το Πρωτοδικείο προχωρήσει σε ορισμό διοίκησης, εγώ προτείνω δύο πρόσωπα που πιστεύω μπορούν να ενώσουν το μπάσκετ, για να οδηγήσουν από τη θέση του προέδρου στις εκλογές. Τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Κωστή Ζομπανάκη. Εχω μιλήσει ήδη με τον κύριο Φασούλα, θα μιλήσω και με τον κύριο Παπανικολάου, αν έχουν άλλο πρόσωπο θα το δεχτώ, αλλά πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογές και να πάμε ενωμένοι. Γι’ αυτό που έγινε σήμερα όμως πρέπει να αντιδράσουν όλα τα σωματεία, όλοι οι φίλαθλοι. Εμείς κάναμε την αρχή, σταθήκαμε μπροστά τους, εμπόδιο».

<iframe width=”1280″ height=”800″ src=”https://www.youtube.com/embed/r5Nywu4YcQQ” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ