Βρετανία: Απήγαγαν, βίασαν και στραγγάλισαν 12χρονο κορίτσι
Δύο άνδρες μουσουλμανικής καταγωγής στη Βρετανία κατηγορούνται ότι απήγαγαν, βίασαν και στραγγάλισαν 12χρονη.
Δυο άνδρες συνελήφθησαν στη Βρετανία για τον βιασμό και τον στραγγαλισμό 12χρονου κοριτσιού.
Το φριχτό έγκλημα συνέβη στις 22 Ιουλίου στο Nuneaton του Warwickshire, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε δύο ύποπτους, μουσουλμανικής καταγωγής, για την απαγωγή, την κακοποίηση και τη δολοφονία του κοριτσιού.
Ο 23χρονος Αχμάντ Μουλαχίλ κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κοπέλας.
Ένας δεύτερος άνδρας, ο Μοχάμεντ Καμπίρ, επίσης 23 ετών, κατηγορείται για συνέργεια σε βιασμό, καθώς και για τον στραγγαλισμό και την απαγωγή του κοριτσιού.
Η αστυνομία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση, ούτε για την ταυτότητα των δύο υπόπτων.
Οι δύο κατηγορούμενοι θα εμφανιστούν στο Δικαστήριο του Γουόρικ στις 26 Αυγούστου και μέχρι τότε παραμένουν κρατούμενοι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
