Ξεκίνησαν οι εργασίες στον δρόμο Κουνινά – Ρακίτα – Επίσκεψη Φαρμάκη στο σημείο

Πρόκειται για έναν οδικό άξονα, προϋπολογισμού 3,6 εκατομμυρίων ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αποτελούσε χρόνιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών.

Ξεκίνησαν οι εργασίες στον δρόμο Κουνινά – Ρακίτα - Επίσκεψη Φαρμάκη στο σημείο

Για το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των εργασιών στον οδικό άξονα Κουνινά – Ρακίτα – Λεόντιο ενημερώθηκε από τον εγκατεστημένο ανάδοχο του έργου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης , σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε σε Ρακίτα και Κουνινά.

Πρόκειται για έναν οδικό άξονα, προϋπολογισμού 3,6 εκατομμυρίων ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αποτελούσε χρόνιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών, καθώς, με την κατασκευή του, δίνεται λύση στη σύνδεση των περιοχών της Ανατολικής Αιγιάλειας και του Ερυμάνθου. Με την ολοκλήρωσή του ενισχύεται η ασφάλεια των μετακινήσεων των πολιτών και επιταχύνεται η διακίνηση των εμπορευμάτων.

Ξεκίνησαν οι εργασίες στον δρόμο Κουνινά – Ρακίτα - Επίσκεψη Φαρμάκη στο σημείο

Για το αντικείμενο της εργολαβίας με τίτλο ««Βελτίωση και εκσυγχρονισμός της οδού Κουνινά – Ρακίτα – Λεόντιο» ενημέρωσε ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας Παναγιώτης Φλωράτος, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι θα εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης της βατότητας της οδού, αποκατάστασης τεχνικών έργων, διαμόρφωσης και καθαρισμού τάφρων απορροής ομβρίων υδάτων, σήμανσης και ασφάλειας της οδού, αποκατάστασης του οδοστρώματος τμηματικά και όπου χρειαστεί, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Στην ενημέρωση παρόντες ήταν οι Δήμαρχοι Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος, Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, καθώς επίσης ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Μπούνιας οι οποίοι είχαν συμβάλει στην δρομολόγηση του έργου.

Ξεκίνησαν οι εργασίες στον δρόμο Κουνινά – Ρακίτα - Επίσκεψη Φαρμάκη στο σημείο

«Ένας ακόμα δρόμος ανάπτυξης βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης και μετατρέπεται σε πραγματικό έργο προς όφελος του τόπου μας. Οι οδικοί άξονες διευκολύνουν την προσβασιμότητα χιλιάδων πολιτών και την μεταφορά εμπορευμάτων. Σημαίνουν επικοινωνία και ανάπτυξη. Το γεγονός ότι καταφέραμε να ξεπεράσουμε εμπόδια και να βρισκόμαστε σήμερα μπροστά στην υλοποίηση του έργου μας γεμίζει αισιοδοξία ότι με επιμονή και υπομονή δημιουργούμε τις συνθήκες για ένα αξιόπιστο οδικό δίκτυο, χωρίς απομονωμένες περιοχές στη Δυτική Ελλάδα» ανέφερε ο Περιφερειάρχης με την ευκαιρία της επίσκεψής του.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: Αυτοκτόνησε 34χρονος – Τον βρήκαν συγγενείς του
«Ο κορονοϊός δεν είναι μια απλή γρίπη» -Κρύο και χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη προμηνύουν επιδείνωση τον χειμώνα
Πάτρα: Κοινο_Τοπία & Πολίτες Εν Δράσει συγκεντρώνουν βοήθεια για τους φορείς πυροπροστασίας
Πάτρα: Ουρά δεκάδων μέτρων για ένα πιάτο φαγητό στην εστία του Πανεπιστημίου