Ζώδια: Σκορπιέ, θα έχεις την ανάγκη να σκεφτείς πως να διαχειριστείς τα οικονομικά σου, δεν χρειάζεται να αποφασίσεις για όλα σήμερα

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Ο Ήλιος και ο Ερμής συναντιούνται σήμερα στους Διδύμους, κάνοντάς μας πολύ πιο εξωστρεφείς, με διάθεση να συζητήσουμε το οποιοδήποτε θέμα χωρίς κολλήματα και ταμπού και να επικοινωνήσουμε με άνεση τις ιδέες μας. Το θετικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι απέναντί μας θα βρούμε πρόθυμους ανθρώπους όχι μόνο να μας ακούσουν, αλλά και να μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε κάποια από αυτές, ακόμα και αν είναι προχωρημένη ή «φευγάτη».

Πάντως, γεγονός είναι ότι θα γίνουμε «κοινωνικές πεταλούδες», θα κάνουμε αρκετές επαφές, θα μετακινηθούμε παραπάνω απ’ ό,τι συνήθως και φυσικά θα βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό!

 

Κριός

Με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους στον 3ο σου, θα έχεις άνεση στον λόγο και ευκολία στην έκφραση για να πείσεις ακόμη και τους πιο άπιστους Θωμάδες. Είναι ιδανική ημέρα για να προωθήσεις σχέδια και ιδέες που έχεις στο μυαλό σου, για να οργανώσεις συναντήσεις και συνεντεύξεις, για να οργανώσεις ένα ταξίδι για να προωθήσεις τα προϊόντα σου αν ασχολείσαι με το εμπόριο και να εκθέτεις τις απόψεις και αντιλήψεις ειδικά για θέματα που σε αφορούν άμεσα εσένα ή τα συγγενικά σου πρόσωπα. Αν ασχολείσαι με την συγγραφή, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή δραστηριοποιείσαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα είσαι ιδιαίτερα ενεργός/η παρόλο που με την Σελήνη στον 6ο σου σε τετράγωνα με Ερμή/Ήλιο και Αφροδίτη θα έχεις πολλές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσεις.

 

Tαύρος

Σήμερα μετά από αρκετές ημέρες, είναι κατάλληλη η ημέρα για να ασχοληθείς με εμπορικές και οικονομικές διαπραγματεύσεις και δοσοληψίες. Η σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους στον 2ο σου, θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις τις ιδέες σου και να προωθήσεις τα οικονομικά σου σχέδια και να αναπτύξεις το εμπορικό σου δαιμόνιο, προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Αν έχεις πρωτότυπες ιδέες που θα σε ωφελήσουν πρόσεξε σε ποιους/ες θα τις εμπιστευτείς για να μην σου τις κλέψουν. Και επειδή με την Σελήνη στον 5ο σου θα είσαι αρκετά αισιόδοξος/η και κοινωνικός/η, με τα τετράγωνα της με τον Ερμή/Ήλιο και την Αφροδίτη από τον 2ο σου, θα είσαι κάπως επιπόλαιος/η και παράλληλα γενναιόδωρος/η. Κάποια χαζοφλερτάκια δεν θα λείψουν όπως και μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.

 

Δίδυμοι

Με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο και στον 1ο σου, θα έχεις μεγάλη ευκολία στην έκφραση, αυξημένη διάθεση για επικοινωνία και προώθηση των ιδεών και αντιλήψεων σου. Θα έχεις μεγάλη πειθώ, εμπορικό δαιμόνιο να πουλήσεις ακόμη και την μάνα σου και θα είσαι αεικίνητος/η και σε νοητική και σωματική υπερδιέγερση. Θα είσαι ευέλικτος/η, ευπροσάρμοστος/η στις καταστάσεις αν και κάποιες στιγμές θα είσαι περισσότερο φλύαρος/η απ’ όσο θα μπορούν να αντέξουν οι συνομιλητές σου. Ωστόσο εκεί που μπορεί αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην επικοινωνία, θα είναι με τους δικούς σου ανθρώπους και την οικογένεια μιας και η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Ερμή/Ήλιο και την Αφροδίτη μέσα από τον 4ο σου. Θα εκλογικεύεις πολύ τα συναισθήματά σου και θα έχεις την απαίτηση να σε κακομάθουν.

 

Kαρκίνος

Τον τελευταίο καιρό, δυσκολεύεσαι να εκφράσεις σκέψεις και συναισθήματα ωστόσο σήμερα με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον 12ο σου, θα νιώσεις την ανάγκη μιλήσεις και να βγάλεις από μέσα σου ενοχές που σε βαραίνουν, διάφορες φοβίες και σκέψεις και διλήμματα που σε ανησυχούν και σε αναστατώνουν. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να φέρεις στο προσκήνιο παρασκηνιακές κινήσεις που νιώθεις ότι γίνονται εις βάρος σου και πίσω από την πλάτη σου και θα προσπαθήσεις να τα εκλογικεύσεις. Αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά θα ίσως προκύψει μια νέα συμφωνία. Ωστόσο, επειδή η Σελήνη στον 3ο σου θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Ήλιο/Ερμή και την Αφροδίτη, μπορεί να μην είσαι αντικειμενικός/η και να φανείς διστακτικός/η ή ακόμη και επιπόλαιος/η. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος/η και αν μην αφήσεις τις ανασφάλειες να σε παρασύρουν.

 

Λέων

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο σου για να σε βοηθήσει να εκφραστείς με μεγαλύτερη σαφήνεια και να καταπλήξεις το κοινό σου. Πραγματικά η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις σχέδια, να προωθήσεις τις ιδέες σου, να πείσεις με τις απόψεις και αντιλήψεις και να βάλεις ακόμη και νέους στόχους για να κατακτήσεις. Αν διατηρείς δικής σου επιχείρηση, θα κλείσεις νέες εμπορικές συμφωνίες αλλά ίσως είναι προτιμότερο να αποφύγεις να συζητήσεις για οικονομικά θέματα μιας και η Σελήνη στον 2ο σου, θα σχηματίσει τετράγωνα με τους Ήλιο/Ερμή και Αφροδίτη. Τα οικονομικά μάλλον θα πρέπει να αφήσεις άλλους να διαπραγματευτούν διότι θα είσαι επιρρεπής στις σπατάλες και γενικά δεν θα είσαι τόσο αντικειμενικός/η.

 

Λέων

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο σου για να σε βοηθήσει να εκφραστείς με μεγαλύτερη σαφήνεια και να καταπλήξεις το κοινό σου. Πραγματικά η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις σχέδια, να προωθήσεις τις ιδέες σου, να πείσεις με τις απόψεις και αντιλήψεις και να βάλεις ακόμη και νέους στόχους για να κατακτήσεις. Αν διατηρείς δικής σου επιχείρηση, θα κλείσεις νέες εμπορικές συμφωνίες αλλά ίσως είναι προτιμότερο να αποφύγεις να συζητήσεις για οικονομικά θέματα μιας και η Σελήνη στον 2ο σου, θα σχηματίσει τετράγωνα με τους Ήλιο/Ερμή και Αφροδίτη. Τα οικονομικά μάλλον θα πρέπει να αφήσεις άλλους να διαπραγματευτούν διότι θα είσαι επιρρεπής στις σπατάλες και γενικά δεν θα είσαι τόσο αντικειμενικός/η.

 

Παρθένος

Σήμερα θα είσαι αρκετά δραστήριος/α στον επαγγελματικό τομέα με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή να ολοκληρώνεται στον 10ο σου. Εκτός του ότι θα έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με κόσμο, θα είσαι αεικίνητος/η και ιδιαίτερα ενεργός/η σε ότι προκύπτει. Αν έχεις να κάνεις μια παρουσίαση θα είναι αρκετά επιτυχημένη, αρκεί να μην το ρίξεις στην πάρλα και κουράσεις τους ακροατές σου ή δώσεις περισσότερες πληροφορίες απ’ όσες χρειάζεται. Ακόμη και στην προσωπική σου ζωή, θα έχεις την ανάγκη να εκφράσεις σκέψεις και συναισθήματα που κρατούσες για εσένα. Με την Σελήνη στον 1ο σου να σχηματίζει τετράγωνα με τον Ήλιο/Ερμή και την Αφροδίτη θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις συναισθηματική φόρτιση, θα προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις τα συναισθήματά σου αλλά μπορεί να είσαι υποκειμενικός/η.

 

Zυγός

Με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους να ολοκληρώνεται στον 9ο σου, δεν θα μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι να φύγεις κάπου μακριά, να αλλάξεις παραστάσεις και να κάνεις διαφορετικά πράγματα, εκτός καθημερινής ρουτίνας. Έτσι είναι πολύ πιθανό σήμερα να ψαχτείς και να οργανώσεις ένα ταξίδι. Θα έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, θα κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και θα προσπαθήσεις να τις μεταδώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να μιλήσεις σήμερα μπροστά σε κοινό. Με την Σελήνη σε τετράγωνα με τον Ήλιο/Ερμή και την Αφροδίτη, τα κυριότερα προβλήματα της ημέρας δεν θα είναι τίποτα περισσότερο, από κάποιες σκέψεις ή συναισθήματα που θα μπεις σε δίλημμα αν πρέπει να εκφράσεις ή όχι. Γενικότερα θα έχεις μια αρκετά καλή ημέρα με ποικιλία και πρωτοβουλίες προκειμένου να αποκτήσεις νέες εμπειρίες.

 

Σκορπιός

Με την σύνοδο τους Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους στον 8ο σου, θα έχεις εξαιρετικές ιδέες για θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά άλλων και είναι πολύ πιθανό να μεταδώσεις αυτές τις ιδέες προκειμένου να αυξηθούν τα εισοδήματα τους. Σε σχέση με τα δικά σου οικονομικά, ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσεις έγγραφα που σχετίζονται με ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή ακόμη και την φορολογική σου δήλωση αν δεν την έχεις κάνει ακόμη. Γενικά θα έχεις την ανάγκη να σκεφτείς με έξυπνους τρόπους πως να διαχειριστείς τα οικονομικά σου, ωστόσο επειδή η Σελήνη στον 11ο σου, θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Ήλιο/Ερμή και την Αφροδίτη, κάποια σχέδια σου θα πρέπει να μείνουν πίσω και αυτό μπορεί να σε χαλάει. Δεν χρειάζεται να αποφασίσεις για όλα σήμερα, άλλωστε το πιθανότερο είναι να μην είσαι αντικειμενικός/η.

 

Tοξότης

Ιδανική ημέρα για το κλείσιμο συνεργασιών και να πάρεις πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα. Με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον 7ο σου, θα έχεις ευκολία στην μετάδοση πληροφοριών και στην ανάπτυξη και προώθηση των ιδεών και σχεδίων σου. Θα είσαι αρκετά καλός στις δημόσιες σχέσεις, ευέλικτος/η, προσαρμοστικός/η σε κάθε δυσκολία που θα παρουσιάζεται και με άνεση και χωρίς εντάσεις θα αντικρούεις τα επιχειρήματα των άλλων, κερδίζοντας έτσι ακόμη περισσότερο έδαφος. Με την Σελήνη στον 10ο σου σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να εκτεθείς γι’ αυτό και με τα τετράγωνα που σχηματίσει με τον Ήλιο/Ερμή και την Αφροδίτη, μπορεί να νιώσεις συναισθηματική φόρτιση. Εκείνες τις στιγμές πάρε βαθιά ανάσα, άλλαξε θέμα συζήτησης μέχρι να ξαναβρείς τον ειρμό και αυτοέλεγχο σου.

 

Αιγόκερως

Με μεγάλη ευκολία και άνεση θα διεκπεραιώσεις σήμερα οποιαδήποτε δουλειά έχεις με έγγραφα και γραφειοκρατικές υποθέσεις, με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή να ολοκληρώνεται στον 6ο σου. Θα έχεις αυξημένες υποχρεώσεις ίσως γιατί έχεις αφήσει πίσω σου εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν. Θα αναζητάς οικονομικές λύσεις στα προβλήματα γενικότερα και παράλληλα στα επαγγελματικά σου. Ευκαιρία λοιπόν να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις που διαθέτεις, τόσο στον χώρο τον επαγγελματικό όσο στις τρέχουσες καθημερινές σου ασχολίες. Με την Σελήνη στον 9ο σου σε τετράγωνα με τον Ήλιο/Ερμή και την Αφροδίτη, θα έχεις την διάθεση να ξεφύγεις απ’ όλα αυτά ωστόσο όσο και αν σκέφτεσαι ταξίδια η καθημερινότητα θα σε προσγειώνει. Μια νομική υπόθεση ή κάποιος/α που σχετίζεται με το εξωτερικό, είναι πιθανό να σε απασχολήσει έντονα.

 

Υδροχόος

Με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον 5ο σου, ευνοούνται οι συζητήσεις με παιδιά και κυρίως η εκπαίδευσή τους. Θα μπορείς με μεγάλη ευκολία να μεταδώσεις τις γνώσεις και τις αντιλήψεις σου και να κάνεις μαζί τους εποικοδομητικούς διαλόγους. Παράλληλα αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά είναι πιθανό να κλείσεις ραντεβού για συνεντεύξεις και να κλείσεις μια νέα συμφωνία που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Σε κάθε περίπτωση θα εκφράζεις τον εαυτό σου με άνεση και θα φλερτάρεις λέγοντας έξυπνες ατάκες που θα ελκύουν το άλλο φύλο. Ωστόσο επειδή η Σελήνη στον 8ο σου θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Ήλιο/Ερμή και την Αφροδίτη, είναι πιθανό στον ερωτικό τομέα να βγάλεις ζήλειες και η συμπεριφορά σου στο ταίρι σου να είναι στοργική αλλά παράλληλα κτητική και απαιτητική.

 

Ιχθύες

Τις τελευταίες ημέρες είχες αρκετά περίεργη στάση απέναντι στην οικογένεια και τον/η σύντροφό σου. Σήμερα με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον 4ο σου, θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί τους, να εκφραστείς με ευκολία και να τους εξηγήσεις όλα όσα σκέφτεσαι και γιατί συμπεριφερόσουν με αυτό τον τρόπο. Θα μπορέσεις να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις και να μιλήσεις για πράγματα που σε έχουν πειράξει. Επειδή η Σελήνη από τον 7ο σου, θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Ήλιο/Ερμή και την Αφροδίτη, θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η και γενικά θα παρασύρεσαι από την συναισθηματική φόρτιση της στιγμής και μπορεί να μην είσαι κάποιες στιγμές αντικειμενικός/η, ωστόσο θα μπορέσεις να βελτιώσεις τι κλίμα μεταξύ σας, κάνοντας τις απαραίτητες υποχωρήσεις. Το ίδιο θα σου συνιστούσα να κάνεις και με τον/η σύντροφό σου.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Κασσελάκης στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ: «Σενάριο να αποχωρήσω για να έρθει από μηχανής θεός δεν υπάρχει»

Πάτρα: Κεραμίδα για 50 υπαλλήλους του Δήμου που θα βρεθούν κατηγορούμενοι στα δικαστήρια

Aθηνά Οικονομάκου: Ποιος είναι ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας, Μπρούνο Τσερέλα που της “έκλεψε” την καρδιά

Σαν σήμερα 13 Ιουνίου 1968 θεμελιώνεται ο Πύργος των Αθηνών, ο πρώτος ουρανοξύστης της πόλης – Τι άλλο συνέβη