Ζώδια: Σκορπιέ, θα πρέπει να πάρεις τον έλεγχο στα θέματα που σε απασχολούν, ενώ νέες γνωριμίες σου στέλνουν σήματα Μορς!

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη, μας δημιουργείται η αίσθηση ότι είμαστε περιορισμένοι και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Πιθανόν να κάνουμε σχέδια απόδρασης από πρόσωπα και καταστάσεις, να αποκτήσουμε ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων. Η καθημερινότητά μας θα μπει στο στόχαστρο γιατί μας φαίνεται πεζή, βαρετή και άχρωμη.

Θέλουμε πιο πολύ από ποτέ να ταξιδέψουμε, να γνωρίσουμε καινούργια μέρη και ανθρώπους, να ζήσουμε την περιπέτεια, χωρίς κάτι να μας εμποδίζει ή να μας κρατά δέσμιους. Αυτό όμως που χρειάζεται να προσέξουμε είναι ότι με τον περίσσιο ενθουσιασμό και την αισιοδοξία να μας φουσκώνει τα μυαλά, οι χαζομάρες, οι γκάφες και οι υπερβολές δε θα λείψουν!

 

Κριός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στον 9ο σου, σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 11ο σου, θα φέρει σε πρώτο πλάνο θέματα εκπαίδευσης, θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με συγγενικά πρόσωπα και συζητήσεις με ανθρώπους που θα στηρίξουν τις ιδέες και τα σχέδια σου, αρκεί να μπορέσεις να δεις τα πράγματα από μια άλλη, περισσότερο αισιόδοξη οπτική. Μπορεί να οργανώσεις ένα ταξίδι, ενώ με την σύνοδο της Αφροδίτης με το Δία στον 2ο σου, θα έχεις οικονομικά οφέλη και δώρα. Θα είσαι αρκετά γενναιόδωρος/η, θα διεκπεραιώσεις με ευκολία οικονομικά ζητήματα και θα νιώσεις απέραντη αισιοδοξία. Παράλληλα με το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα από τον 12ο σου, η ημέρα θα έχει ρομαντισμό, θα δεχθείς και θα δώσεις στοργή και τρυφερότητα και θα εκδηλώσεις τα αγνά συναισθήματα σου.

 

Tαύρος

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 10ο σου, για να σου δώσει την ευκαιρία μέσα από επιχειρηματικά και οικονομικά ανοίγματα, να αποκομίσεις περισσότερα χρήματα αλλά και επιρροή. Άνθρωποι που διαθέτουν κύρος και εξουσία φαίνεται πως σε επηρεάζουν θετικά, σου δίνουν τις ευκαιρίες που αξίζεις, ενώ με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στον 1ο σου, θα έχεις καλή και αισιόδοξη διάθεση. Θα είσαι αρκετά γενναιόδωρος/η και τρυφερός/η με τους/ις άλλους και κυρίως με τον/η σύντροφό σου. Κοινωνικός/η, ευχάριστος/η, με κατανόηση και τρυφερότητα. Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον 11ο σου, θα εκδηλώσεις τα αγνά και τρυφερά συναισθήματα σου στα φιλικά σου πρόσωπα και φυσικά τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 9ο σου, θα σε κάνεις να δεις τι καθρεφτίζουν οι άλλοι/ες σε εσένα, με αποτέλεσμα να αλλάξεις πεποιθήσεις για τον ήδη υπάρχοντα δεσμό σου. Αν η σχέση σου σε ικανοποιεί, με πάθος θα εκφράσεις την αγάπη σου αλλά και τις προσωπικές σου ανάγκες, ώστε να βρεις την ισορροπία. Με την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στον 12ο σου, αν ήσουν άρρωστος/η τις προηγούμενες ημέρες, αναρρώνεις, ενώ αν διατηρείς παράνομη σχέση θα είσαι αρκετά large σε όλες σου τις εκδηλώσεις. Θα έχεις οικονομικά οφέλη από κρυφές πηγές, ενώ με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από τον 10ο σου, ενδέχεται να μην έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με επαγγελματικές δραστηριότητες αλλά με κοινωνικές.

 

Kαρκίνος

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 8ο σου για να φέρει καταλυτικές μεταμορφώσεις στις σχέσεις σου με υφιστάμενους/μενες και στις συνθήκες που επικρατούν στο εργασιακό σου περιβάλλον. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείς από βλαβερές συνήθειες που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα σου και γενικότερα να ασχοληθείς με την σωματική και πνευματική σου ευεξία, χαρίζοντας σου περισσότερη ζωντάνια και εσωτερική δύναμη. Θέματα οικονομικά ή κληρονομικά σε ευνοούν, ενώ με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στον 11ο σου και με το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα από τον 9ο σου, είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ο κύκλος γνωριμιών σου και να οργανώσεις με την παρέα σου ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μια παρουσίαση που θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τα σχέδια σου.

 

Λέων

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στον 5ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 7ο σου, για να φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σου, την δημιουργικότητα και τα ερωτικά σου. Είναι μια περίοδος που θα θελήσεις να αφήσεις τον εαυτό σου να καλοπεράσει μέσα από διασκεδάσεις και έρωτες. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου ενώ μαζί με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στον 10ο και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα από τον 8οι σου, ενδέχεται να προκύψει ένα νέο ρομάντζο στον επαγγελματικό σου χώρο ή με κάποιον/α που θα έχει κύρος, εξουσία και θα σχετίζεται με το εξωτερικό. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις τεράστια οφέλη, τύχη και θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες επέκτασης της φήμης σου.

 

Παρθένος

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου και θα έχεις την τάση να αναμοχλεύεις το παρελθόν. Το ζητούμενο είναι να καταφέρεις να ισορροπήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις με τις οικογενειακές. Θα πρέπει να βρεις την χρυσή τομή μέσα από αλλαγές και θέματα που θα προκύψουν σε σχέση με τους γονείς και το σπίτι σου και που με λίγη προσπάθεια θα καταφέρεις να την βρεις. Η σύνοδος της Αφροδίτης στον 9ο σου με τον Δία και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα από τον 7ο σου, ενδέχεται να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία με κάποιον/α που έχει τελείως διαφορετική κουλτούρα και κοσμοθεωρία από την δική σου, ενώ είναι πολύ πιθανό για τις καλοκαιρινές σου διακοπές να οργανώσεις ένα μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό.

 

Zυγός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 5ο σου, θα φέρει θέματα που σχετίζονται με συναλλαγές, συμβόλαια, συνεργασίες, και μετακινήσεις για να διχάσουν την κρίση σου σε σχέση με τα ερωτικά σου. Κάποιες πληροφορίες τις οποίες θα πρέπει να ερευνήσεις σε βάθος θα σε οδηγήσουν σε νέες συμφωνίες και συνεργασίες που θα επηρεάσουν καταλυτικά τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στον 8ο σου και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα από τον 6ο σου, το πιθανότερο είναι να ωφεληθείς οικονομικά από μια κληρονομιά, ένα επίδομα, μια αποζημίωση, ακόμη και από ένα δάνειο που θα μπορούσες να πάρεις με σχετική ευκολία. Στον ερωτικό τομέα θα έχεις αυξημένες ερωτικές επιθυμίες αλλά και οφέλη ή δώρα από τον/η αγαπημένο/η σου.

 

Σκορπιός

Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου, θα τεθούν επί τάπητος θέματα που σε καλύπτουν, συναισθηματικά και οικονομικά. Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου, να πάρεις τον έλεγχο και να βρεις λύσεις ώστε να αποφύγεις εμμονές, φοβίες και ανασφάλειες που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον 7ο σου και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στον 5ο σου, θα φέρει νέες ερωτικές γνωριμίες και ρομάντζα που δύσκολα θα μπορέσεις να αποφύγεις. Γενικότερα αυξάνεται ο κύκλος γνωριμιών και συνεργατών και ευνοούνται οι γάμοι, οι σχέσεις και οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

 

Tοξότης

Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 1ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου, θα επηρεαστούν άμεσα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα ερωτικά σου και τις σχέσεις σου με τους/ις συνεργάτες. Μέσα από τις δικές σου ανάγκες θα μπορέσεις να κατανοήσεις και του/η συντρόφου αλλά και όλων των υπολοίπων που συναναστρέφεσαι. Για οποιαδήποτε ανάγκη σου και επιθυμία, αναθεωρείς και θέλοντας να βελτιώσεις τις σχέσεις σου συνειδητοποιείς μέσα από συζητήσεις πως όλα ξεκινούν από εσένα θετικά και αρνητικά. Καιρός πάντως που θα πρέπει να ξεσκαρτάρεις τοξικούς ανθρώπους από τον κοινωνικό και φιλικό σου περίγυρο για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον 6ο σου και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα από τον 4ο σου, θα φέρει ευκολίες στην καθημερινότητα σου που ούτε καν φανταζόσουν.

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς λίγο από τον κόσμο και να έρθεις σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου και όλα όσα κρύβεις στο υποσυνείδητο σου. Θα αναμοχλεύεις το παρελθόν και θα αισθάνεσαι περισσότερο ευαισθητοποιημένος/η απέναντι σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σου και δεν αποκλείεται να βοηθήσεις οικονομικά κάποιον/α που το χρειάζεται. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον 3ο σου και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα από τον 5ο σου, ενδέχεται να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία κατά την διάρκεια μια μετακίνησης ή μιας συναλλαγής και «υπόσχεται» να βελτιώσει τις αδερφικές και συγγενικές σου σχέσεις.

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 1ο σου, θα σε βοηθήσει να κάνεις αρκετές αναθεωρήσεις σε σχέση με στόχους που αφορούν το μέλλον σου. Ερευνάς πιο βαθιά καταστάσεις, αντιλαμβάνεσαι καλύτερα κάποια πράγματα και εκτιμάς ποιοι στόχοι σε ικανοποιούν. Κάτι παρόμοιο κάνεις θα πρέπει να κάνεις και στον φιλικό τομέα μιας και είναι περίοδος που θα πρέπει να ξεσκαρτάρεις ανθρώπους από τον κοινωνικό και φιλικό σου περίγυρο που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον 4ο σου και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα από τον 2ο σου μπορεί να σου φέρει την αγοραπωλησία ενός ακινήτου, ενώ γενικότερα ωφελείσαι συναισθηματικά και οικονομικά από την οικογένεια σου.

 

Ιχθύες

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Παρελθοντικά γεγονότα σε κρατούν πίσω, ή υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Θα υπάρξουν ριζικές και σταδιακές αλλαγές και στους δυο χώρους, θα είναι ένα απαιτητικό διάστημα που θα πρέπει να κυνηγήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου και παράλληλα, να μην αφήσεις οικογενειακές εκκρεμότητες πίσω σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον 3ο σου και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα από τον 1ο σου, θα φέρει αυξημένες μετακινήσεις, διάθεση για επικοινωνία και συζητήσεις που θα κάνεις με περίσσια ευγένεια. Οι σχέσεις σου οι κοντινές θα είναι στην καλύτερη τους φάση.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Έρχεται το πιο ζεστό καλοκαίρι με ακραίες θερμοκρασίες,ο αναλυτικός πίνακας του ECMWF που «δεν πέφτει ποτέ έξω»

Αναγνωρίστηκε το κράτος της Παλαιστίνης: Το Ισραήλ ανακαλεί τους πρεσβευτές του ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Λαμία: Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντα από τα σχολικά γεύματα, τι άλλο βρέθηκε στα σκευάσματα ΒΙΝΤΕΟ

Λαμία: Την χτύπησε τράγος και πέθανε μία εβδομάδα μετά – Ποια η αιτία του θανάτου

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop