Ζώδια: Ταύρε, μπορεί να πάρεις ευχάριστες ειδήσεις, ενώ γενικότερα θα είσαι διπλωμάτης με αποτέλεσμα να είσαι αρκετά καλός στις δημόσιες σχέσεις

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Από χθες το πρωί η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό κι η μέρα διακρίνεται για το πάθος και τον ερωτισμό της. Τα συναισθήματά μας γίνονται αρκετά έντονα, με τους κρυφούς πόθους και τις επιθυμίες να φουντώνουν και έχουμε την ανάγκη να βιώσουμε συγκινήσεις και εμπειρίες, όχι απλά να τις γευτούμε. Γινόμαστε απόλυτοι, τα θέλουμε όλα και αμέσως και δεν παζαρεύουμε τίποτα. Από την άλλη, έχουμε ισχυρή θέληση, επιμονή, μεθοδικότητα, οξυδέρκεια και αποφασιστικότητα και θα χρησιμοποιήσουμε όσα μέσα διαθέτουμε για να πετύχουμε το σκοπό μας.

 

 

Κριός

Από εχτές ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο για να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με τα μέλη της οικογενείας σου αλλά και ανθρώπους που είναι πολύ κοντά σου σε συναισθηματικό επίπεδο. Ευχάριστα νέα και πληροφορίες ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχεις ισχυρή διαίσθηση, πλούσια φαντασία και την τάση να φέρνεις μνήμες από το παρελθόν στο παρελθόν. Οι σχέσεις σου θα βελτιωθούν, οι σκέψεις σου θα περιοριστούν σε πολύ προσωπικά θέματα, θα έχεις τάσεις εσωστρέφειας και θα λατρεύεις να βρίσκεσαι στον χώρο του σπιτιού σου, τον οποίο θα επιμελείσαι με φροντίδα και αγάπη. Θα δώσεις και θα πάρεις αγάπη και στοργή και μπορεί αυτή την περίοδο να φιλοξενήσεις κάποιον/α στον χώρο σου.

 

 

Tαύρος

Από εχτές ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο. Θα αυξηθεί η κοινωνικότητά και η διάθεση σου για επικοινωνία, με την διαφορά πως θα είσαι περισσότερο συναισθηματικός/η στην κρίση σου και θα μένεις στην επιφάνεια ή θα ασχολείσαι περισσότερο με θέματα της καθημερινότητάς σου. Αυξάνονται οι μετακινήσεις και είναι μια καλή περίοδος για να έρθεις πιο κοντά με τους συγγενείς σου και να βελτιώσεις την σχέση σου μαζί τους. Θα έχεις ευχάριστα συναισθήματα στις καθημερινές σου επαφές και σχέσεις και διάθεση για βόλτες ή εκδρομές σε παραλίες και πελάγη όπως ακριβώς αρμόζει στην εποχή. Μπορεί να πάρεις ευχάριστες ειδήσεις, ενώ γενικότερα θα είσαι ευγενικός/η και διπλωμάτης/τισσα με αποτέλεσμα να είσαι αρκετά καλός/η στις δημόσιες σχέσεις.

 

Δίδυμοι

Από εχτές ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν μια ωραιότατη σύνοδο για να επηρεαστούν θετικά τα οικονομικά σου. Γενικότερα ξεκινά μια περίοδο που θα ευχαριστηθείς και θα απολαύσεις όσα έχεις καταφέρεις να κατακτήσεις. Θα έχεις βελτιωμένα οικονομικά και τάση καλοπέρασης που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και θα νιώσεις συναισθηματικά και οικονομικά ασφαλής. Θα είσαι γενναιόδωρος/η και μπορεί να αυξήσεις το βάρος σου αν η καλοπέρασή σου σχετίζεται κυρίως βαρύτητα με την διατροφή σου. Το μυαλό σου θα δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου να βρεις νέους πόρους και πηγές εισοδημάτων που θα ανεβάσουν τις καταθέσεις σου, θα είσαι αρκετά διπλωμάτης στις διαπραγματεύσεις και τις εμπορικές συναλλαγές και παράλληλα θα εστιάζεις σε πρόσωπα και καταστάσεις που σου προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια.

 

Kαρκίνος

Από εχτές ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο στο ζώδιο σου στον 1ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν μια σύνοδο που θα σε βοηθήσεις να εκφράσεις τα τρυφερά συναισθήματά σου και παράλληλα τις επιθυμίες και ανάγκες σου. Θα είσαι αρκετά παραδοσιακός/η και προσκολλημένος/η στα έθιμα και τις παραδόσεις, Θα αυξηθεί η ανάγκη σου για επαφές και επικοινωνία. Θα έχεις γρήγορη σκέψη και με ευκολία θα προγραμματίζεις τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις θα έρθουν σε πρώτο πλάνο τόσο οι κοινωνικές όσο και οι αισθηματικές. Θα δημιουργηθεί ένα ευνοϊκό κλίμα γενικότερα που θα σε φέρει κοντά με τους/ις άλλους/ες και ενδέχεται να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία ενώ, ό ήδη υπάρχων δεσμός σου θα βελτιωθεί και θα νιώθεις συναισθηματική ισορροπία. Καλή περίοδος για να ασχοληθείς με την εμφάνιση και προσωπική σου ευεξία.

 

Λέων

Από εχτές ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους. Θα προσφέρεις ανιδιοτελώς την στήριξη και βοήθεια σου και θα συμπαραστέκεσαι σε όσους χρειάζονται στήριξη. Από αισθηματικής πλευράς θα σε ελκύουν οι κρυφές, διπλές, παράνομες σχέσεις με αποτέλεσμα να μπερδευτείς και να μπεις σε διλήμματα. Το ενδεχόμενο να παρασυρθείς σε εθισμούς και παρανομίες είναι πολύ πιθανό και θα γίνεις περισσότερο εσωστρεφής και μυστικοπαθής. Θα απομονώνεσαι περισσότερο και είναι πιθανό το μυαλό σου, να σου παίζει διάφορα παιχνίδια μιας και θα έχεις πλούσια φαντασία με αποτέλεσμα να σε πιάσουν φοβίες ή ακόμη και κρίσεις πανικού, αν αφήσεις τις σκέψεις σου να σε παρασύρουν. Μπορεί να λες συχνά ψέματα και να παραπληροφορείς ενώ αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά θα ευνοηθείς.

 

Παρθένος

Από εχτές ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους. Την επόμενη περίοδο θα αναπτύξεις τις ιδέες σου και θα προωθήσεις τους στόχους και τα όνειρα σου. Θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η με τον φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο και θα επιδιώξεις γνωριμίες και επαφές με σημαντικά πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Από μια φιλική σχέση θα πάρεις στήριξη και βοήθεια ενώ αν είσαι μέλος μια ομάδας ή ενός συλλόγου θα είσαι αρκετά ευχάριστος/η και συνεργάσιμος/η, η ψυχή της ομάδας. Θα βάλεις νέους στόχους και που ξέρεις μπορεί οι επιθυμίες και τα όνειρα σου να υλοποιηθούν. Στον αισθηματικό τομέα θα σε ελκύουν οι φιλικοερωτικές σχέσεις.

 

Zυγός

Από εχτές ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους. Ευχάριστα τα νέα στον επαγγελματικό τομέα μιας και γενικότερα ξεκινά μια περίοδος που θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να ευημερήσεις στον χώρο της καριέρας και να επεκτείνεις την φήμη σου. Θα φροντίζεις για την καλή εικόνα σου και είναι πιθανό να προκύψει μια αισθηματική σχέση ή ένα φλερτάκι στον επαγγελματικό χώρο. Αν είσαι άνεργος/η μπορεί επιτέλους να βρεις εργασία και μάλιστα με ευνοϊκές συνθήκες αφού θα έχεις την εύνοια του/ης εργοδότη σου. Θα γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η, θα δέχεσαι προσκλήσεις για γάμους, βαφτίσια κτλ. και θα φροντίζεις να τακτοποιείς εκκρεμότητες και υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ακόμη και αν τις περισσότερες φορές θα πιέζεις τον εαυτό σου να ανταποκριθεί.

 

Σκορπιός

Από εχτές ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους. Θα διευρύνεις τις γνώσεις σου επάνω σε διάφορους τομείς και για διάφορα θέματα. Αν είσαι μαθητής/τρια ή φοιτητής/τρια, θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα έχεις ακόρεστη επιθυμία για γνώσεις, ενώ γενικότερα προβλέπονται επιτυχίες και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με κάποια νομικά θέματα που χρήζουν διευθέτησης. Θα γίνεις περισσότερο αισιόδοξος/η, χώρια δε, που εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών θα σου γεννηθεί η επιθυμία να φύγεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Στον αισθηματικό τομέα θα σε ελκύουν άνθρωποι διαφορετικής κουλτούρας, ενδεχομένως από άλλη χώρα και θα αυξηθεί η τάση για περισσότερη ελευθερία κινήσεων στις σχέσεις σου. Μηνύματα και γνωριμίες μέσα από τα social θα είναι στην ημερήσια διάταξη.

 

Tοξότης

Από εχτές ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους και θα πάρεις μια ευχάριστη είδηση για τα οικονομικά σου. Θα είσαι περισσότερο μυστικοπαθής και λιγομίλητος/η και το επόμενο διάστημα θα δείξεις έφεση στα μαθηματικά και τα οικονομικά ώστε να μπορέσεις να διαπραγματευτείς με εξυπνάδα τις δοσοληψίες και συναλλαγές σου. Θα ωφεληθείς οικονομικά μέσω τρίτων, μπορεί από μια κληρονομιά, από μια αποζημίωση κτλ. Έτσι δεν αποκλείεται να μπεις στην διαδικασία να εξοφλήσεις κάποιες οφειλές μέσω δανείου το οποίο θα πάρεις με σχετική ευκολία. Στον αισθηματικό τομέα θα αυξηθούν οι ερωτικές επιθυμίες και η σεξουαλικότητα σου, αλλά και η ζήλεια και οι κτητικές διαθέσεις προς τον/η αγαπημένο/η σου, ενώ και από αυτόν/η ενδέχεται να ωφεληθείς σε οικονομικό επίπεδο.

 

Αιγόκερως

Από εχτές ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7 ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους. Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Θα γίνεις περισσότερο συνεργάσιμος/η, οι σχέσεις με τους/ις συνεργάτες/τιδες θα διακατέχονται από αλληλοστήριξη χώρια δε, που μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση συνεργασίας. Γενικότερα θα είσαι ευγενικός/η και συντροφικός/η και δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία/σχέση, ενώ με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου θα γίνεις περισσότερο υποχωρητικός/η και διπλωμάτης/τισσα, θα μοιράζεσαι σκέψεις και συναισθήματα, ώστε να μην φτάνετε στα άκρα. Ο κοινωνικός σου περίγυρος θα αυξηθεί και μέσα από την επικοινωνία και την γλυκιά και ισορροπημένη παρουσία σου θα κερδίζεις τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον των άλλων.

 

Υδροχόος

Από εχτές ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους. Έτσι δεν αποκλείεται να πάρεις μια ευχάριστη είδηση που αφορά ένα θέμα υγείας ή ένα επαγγελματικό ζήτημα. Θα γίνεις περισσότερο σχολαστικός/η στα θέματα της υγείας αλλά και της εργασίας σου. Θα σκέφτεσαι πρακτικά και σε βάθος πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση. Επειδή στην καθημερινότητά σου θα είσαι αεικίνητος/η κάποιες στιγμές θα νιώθεις εξαντλημένος/η, γι’ αυτό φρόντισε να τρέφεσαι υγιεινά και να ξεκουράζεσαι. Θα έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς με πράγματα ρουτίνας, το κλίμα στην εργασία θα είναι αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο και αν έχεις υφιστάμενους/ες θα είσαι πιο ευγενικός/η και φιλικός/η μαζί τους. Κατά την διάρκεια μια μετακίνησης ή των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων δεν αποκλείεται να ενημερωθείς για το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου/ας.

 

Ιχθύες

Από εχτές ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους. Ξεκινά μια περίοδος που θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σου προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα. Μπορείς να πάρεις άδεια και να φύγεις ολιγοήμερες διακοπές, ενώ γενικότερα θα διασκεδάζεις με τους/ις φίλους/ες σου. Το σημαντικότερο όμως είναι πως θα σου φέρει αυξημένο ερωτισμό, νέες ερωτικές γνωριμίες και σχέσεις, ενώ αν έχεις παιδιά η σχέση σου μαζί τους θα βελτιωθεί μέσα από τις κοινές δραστηριότητες. θα έχεις ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο σκέψης. Θα σκέφτεσαι μόνο ευχάριστα πράγματα και θα γίνεις αρκετά επικοινωνιακός/η και δημιουργικός/η, ενώ οι συζητήσεις που θα επιλέγεις να εμπλακείς θα περιλαμβάνουν μόνο ευχάριστα θέματα. Οτιδήποτε στενάχωρο θα το διώχνεις από την σκέψη σου.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Άρειος Πάγος: Παρέμβαση επειδή αφέθηκε ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας

Αδειασε από τραπεζοκαθίσματα η Ρήγα Φεραίου – Ο Δήμος χάνει 160.000 ευρώ το χρόνο, λέει η Εστίαση

Νέος προπονητής της Εθνικής ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Ποια είναι η 37χρονη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού