Ζώδια: Tοξότη, η σχολαστικότητα και η λεπτομέρεια σε ότι κάνεις σε διακρίνει σήμερα, με τα αισθηματικά να περνούν σε δεύτερη μοίρα

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Με τη Σελήνη στην Παρθένο το πρόγραμμά μας θα είναι αρκετά φορτωμένο με δουλειές είτε του σπιτιού είτε της εργασίας μας, ακόμα ξεσκαρτάρισμα χρήσιμων και άχρηστων αντικειμένων, καθαρισμό και τακτοποίηση χώρων, αλλά και αρκετές «διαδικαστικές» και βαρετές, που πρέπει να γίνουν.

Ενδεχομένως, όμως, να βρούμε τον χρόνο να φροντίσουμε φυτά και κατοικίδια ή τον εαυτό μας, με περισσότερη χαλάρωση και περιποίηση. Δεν αποκλείεται και να κλείσουμε ένα τσεκάπ ή να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα άσκησης, διατροφής ή αποτοξίνωσης, που θα μας χαρίσει υγεία και ευεξία!

Κριός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο σου, θα είσαι ενεργός/η και δραστήριος/α στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Θα ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα, ενδεχομένως να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις στον εργασιακό σου χώρο και γενικότερα να δίνεις περισσότερη προσοχή σε λεπτομέρειες. Θα είσαι σχολαστικός/η με την τάξη και την καθαριότητα, εξυπηρετικός/η όπου μπορείς να βοηθήσεις αλλά παράλληλα ανικανοποίητος/η και γκρινιάρης/α αφού το άγχος και η μιζέρια θα σε τρώνε. Αργά το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης από τον 6ο σου με τον Κρόνο από τον 12ο σου θα φέρει κούραση, τάση μοναξιάς και ενδεχομένως φοβίες και ανησυχία για θέματα υγείας. Προσπάθησε να κοιμηθείς νωρίς για να μπορέσεις να ξεκουραστείς και να αποφύγεις τα αρνητικά συναισθήματα και τις απαισιόδοξες σκέψεις.

 

Tαύρος

Με την Σελήνη σήμερα να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στον 5ο σου, θα έχεις αρκετά καλή διάθεση, περισσότερο ρομαντική και ερωτική. Ακόμη και αν όλα γύρω σου καταρρέουν, θα είσαι αισιόδοξος/η, δημιουργικός/η και θα εκφράζεις τον εαυτό σου μέσα από την παιχνιδιάρικη στάση σου. Ήδη με τον Άρη στον 1ο σου, έχεις ανακτήσεις την ενέργεια σου, την αυτοπεποίθησή σου και σήμερα δυσκολεύεσαι να κρύψεις τα συναισθήματά σου για κάποιον/α που σου αρέσει. Αν έχεις παιδιά θα νιώσεις την ανάγκη να τα φροντίσεις, να τα περιποιηθείς και να περάσεις μαζί τους εποικοδομητικό χρόνο. Αργά το βράδυ πάντως που θα σχηματιστεί η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 11ο σου, μπορεί να νιώσεις περίεργα, σαν να έχει χαθεί η μαγεία της ημέρας και να δυσκολευτείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο σου, θα νιώσεις την ανάγκη να περιστοιχιστείς μόνο από ανθρώπους δικούς σου. Θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η, ευάλωτος/η και μόνο όποιοι/ες μπορούν να σε κατανοήσουν, θα μπορέσουν να καταλάβουν την ψυχολογική σου κατάσταση. Θα έχεις ανάγκη από φροντίδα ή το αντίθετο, θα θελήσεις να φροντίσεις την οικογένεια σου μόνο που ενδέχεται να το παρακάνεις και να φανείς υπερπροστατευτικός/η. Αν για κάποιο λόγο δεν αντέξει κάποιος/α την προσκόλληση σου, αργά το βράδυ με την αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 10ο σου, θα νιώσεις αποκαρδιωμένος/η, ψυχρός/η και μπορεί να γίνεις σκληρός/η και εκδικητικός/η. Δεν αποκλείεται να έχουν προκύψει προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο που θα σε επηρεάσουν αρνητικά και θα νιώσεις απέραντη μοναξιά και εγκατάλειψη αν η οικογένεια σου δεν μπορέσει να σε στηρίξει.

 

Kαρκίνος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο σου, θα μιλάς ασταμάτητα και θα έχεις την ανάγκη να βρεθείς με κόσμο. Δεν αποκλείεται στα πλαίσια της εργασίας σου, να χρειαστεί να μετακινηθείς, κάτι που μάλλον θα σου αρέσει αφού θα έχεις τάση να μην μπορείς να σταθείς σε ένα μέρος. Θα έχεις ευμετάβλητη διάθεση, θα είσαι ευέλικτος/η και προσαρμοστικός/η στις καταστάσεις και θα ελίσσεσαι ικανοποιητικά. Ωστόσο το ενδεχόμενο να είσαι υποκειμενικός/η είναι κάτι περισσότερο από πιθανό, αν και θα δίνεις προσοχή σε λεπτομέρειες και θα προσπαθείς να εκλογικεύσεις τα συναισθήματα σου με σχολαστικότητα. Αργά το βράδυ που θα σχηματιστεί η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 9ο σου, μπορεί να έχεις αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις για ένα ταξίδι, μια δίκη ή μια νομική υπόθεση.

 

Λέων

Σήμερα θα υπάρξει αστάθεια στην ψυχολογία και τα συναισθήματά σου, ίσως γιατί έχεις να διεκπεραιώσεις πολλές οφειλές και να χαλάσει η διάθεσή σου με την Σελήνη να έχει περάσει στην Παρθένο στον 2ο σου. Ωστόσο περισσότερο θα είναι οι φόβοι και οι ανασφάλειες παρά τόσο οι οφειλές σου. Αργά το βράδυ ωστόσο με την αντίθεση της Σελήνης στον 2ο σου με τον Κρόνο από τον 8ο σου, είναι πιθανό να προκύψουν οικονομικά προβλήματα, να καθυστερήσεις να πληρωθείς για παράδειγμα, ή να παρουσιαστούν προβλήματα με τα οικονομικά του/η συντρόφου σου και τότε να έχεις πραγματικά κίνητρα για να χαλάσει η διάθεση σου. Το σίγουρο είναι πως επειδή θα έχεις τάσεις καλοπέρασης ενόψει και των καλοκαιρινών διακοπών, θα προσπαθήσεις να μειώσεις έξοδα και να τα προγραμματίσεις καλύτερα τα έσοδα σου.

 

Παρθένος

Θα είσαι αρκετά εύθικτος/η με την Σελήνη να έχει περάσει στο δικό σου ζώδιο στον 1ο σου, πολύ περισσότερο τις βραδινές ώρες που θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο από τον 7ο σου. Το βράδυ θα αναγκαστείς να καταπιέσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες εξαιτίας των υποχρεώσεων που θα σε φορτώσει ο/η σύντροφός σου, ο/η οποίος/α παράλληλα, θα είναι επικριτικός/η και αυστηρός/η μαζί σου με αποτέλεσμα να σε ψυχράνει συναισθηματικά. Ωστόσο κατά την διάρκεια της ημέρας, θα τονιστούν τα φυσικά χαρακτηριστικά σου και επιμελώς θα φροντίζεις να εστιάζεις στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Θα είσαι αρκετά σχολαστικός/η, λεπτολόγος/η ενδεχομένως και εκνευριστικός/η για τους/ις άλλους/ες με την εμμονή σου στις λεπτομέρειες, ενώ δεν αποκλείεται να είσαι αρκετά απαιτητικός/η από τους/ις άλλους/ες όταν εσύ κοιτάς μόνο την πάρτη σου.

 

Zυγός

Για σήμερα που η Σελήνη θα βρεθεί στην Παρθένο στον 12ο σου θα είναι μια κουραστική και δύσκολη ημέρα που θα νιώσεις πως εξαντλείσαι. Θα είσαι εξαιρετικά μυστικοπαθής και εσωστρεφής, θα έχεις μανίες καταδιώξεως και παίζει το σενάριο, να το ρίξεις στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, έτσι για να ταλαιπωρήσεις ακόμη περισσότερο τον εαυτό σου. Ανασφάλειες φοβίες, διλήμματα, είναι κάποια από τα συμπτώματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Ειδικά τις βραδινές ώρες με την Σελήνη να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από τον 6ο σου, νιώθεις μόνος/η και εγκαταλελειμμένος/η και την ενέργεια σου να εξανεμίζεται. Προσπάθησε γενικότερα να ξεκουραστείς και απόφυγε δυσάρεστες σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα για να βγάλεις διάφορα ψυχοσωματικά και φρόντισε να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που είναι αισιόδοξοι και θετικοί από φύση.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο σου έχεις καλή και κοινωνική διάθεση και την ανάγκη να μοιραστείς σκέψεις, συναισθήματα και ιδέες με ανθρώπους που έχουν παρόμοιες ανάγκες με εσένα. Θα είσαι αισιόδοξος/η, θα ποντάρεις σε φίλους/ες και γνωστούς/ες προκειμένου να στηρίξουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου και θα έχεις φιλική διάθεση με όλο τον κόσμο. Θα εκφράζεσαι με ειλικρίνεια απέναντι στα φιλικά σου άτομα, μπορεί να οργανώσετε μαζί τις διακοπές σας ή κάποια σχέδια ενώ γενικά θα έχεις ανεπτυγμένο, κατά παράδοξο τρόπο, το πνεύμα συνεργασίας και της συλλογικότητας. Ωστόσο τις βραδινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση της με τον Κρόνο από τον 5ο σου, είναι πιθανό να σου στερήσει την δυνατότητα να υλοποιήσεις κάποιες συναντήσεις και σχέδια και να χαλάσει η διάθεσή σου.

 

Tοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο σου με αποτέλεσμα σήμερα να είναι μια ημέρα που ασχοληθείς λεπτομερώς με τα επαγγελματικά σου σχέδια και την καριέρα σου. Στον χώρο της εργασίας θα είσαι αρκετά σχολαστικός/η, θα δίνεις μεγάλη προσοχή σε λεπτομέρειες για να μην σου ξεφύγει το παραμικρό, θα είσαι ευγενικός/η και διπλωμάτης κυρίως με ανθρώπους με έχουν υψηλότερη θέση από την δική σου, προκειμένου να μην χαλάει εικόνα και φήμη σου. Θέματα οικογενείας και αισθηματικά περνούν σε δεύτερη μοίρα και αργά το βράδυ που θα σχηματιστεί η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 4ο σου είναι πιθανό να δεχτείς τα παράπονα και τις γκρίνιες της οικογένειας σου. Μην δώσεις ιδιαίτερη σημασία όσο και αν νιώσεις μόνος/η και απογοητευμένος/η γιατί θα καταπιεστείς.

 

Αιγόκερως

Νιώθεις την ανάγκη να πάρεις άδεια, προκειμένου να αποφορτιστείς από την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις. Θέλεις να ξεφύγεις πάση θυσία και αν αυτό δεν είναι ακόμη εφικτό, σήμερα φροντίζεις να ασχοληθείς με πράγματα διαφορετικά που σε χαλαρώνουν. Μπορεί να οργανώσεις τις διακοπές σου, να δεις εικόνες, να διαβάσεις και να ενημερωθείς. Γενικότερα, θα έχεις ροπή προς το διάβασμα, την επικοινωνία και θα είσαι κοινωνικός/η, με ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση. Αν δραστηριοποιείσαι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς θα είσαι ιδιαίτερα ενεργός/η. Ωστόσο το αργά το βράδυ, αν έχεις κανονίσεις μια έξοδο είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί και να απογοητευτείς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μπλεχτείς σε λόγια για μια νομική υπόθεση, να γίνεις στενόμυαλος/η και να μην μπορείς να εκτιμήσεις κάποιες καταστάσεις σωστά.

 

Υδροχόος

Με το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο σου, ξυπνούν πάθη και έντονα συναισθήματα. Οτιδήποτε απαγορευμένο και μυστηριώδες σε έλκει και τραβά την προσοχή σου. Σήμερα πάντως είναι κατάλληλη η ημέρα για να ασχοληθείς λεπτομερώς με χρέη και οφειλές, με κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις, ασφάλειες ζωής και αποζημιώσεις και με τα κοινά οικονομικά που διατηρείς με τον/η σύντροφό σου, αν σε αφήσουν οι ζήλειες και τα σενάρια, γιατί θα είσαι και καχύποπτος/η. Ειδικά αργά το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο από τον 2ο σου, θα είσαι τόσο ανασφαλής που σχεδόν το αποκλείω να μην δημιουργηθεί πρόβλημα μεταξύ σας. Άσε τις μίζερες και τσιγγούνικες διαθέσεις και απόφυγε να βάλεις φρένο στις ηδονές και απολαύσεις.

 

Ιχθύες

Σήμερα εμφανίζεσαι με διάθεση συνεργασίας και συντροφικότητας με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο σου. Θα είσαι περισσότερο υποχωρητικός/η, θα δείχνεις κατανόηση και θα έχεις την ανάγκη να νιώσεις μέρος ενός κοινωνικού συνόλου. Θα βασίζεσαι στους/ις άλλους και οι σχέσεις με τον/η αγαπημένο/η σου αλλά και τους/ις συνεργάτες θα είναι αρκετά καλή. Η αλήθεια είναι πως θα πηγαίνεις με τα νερά όλων προκειμένου να γίνεις αποδεκτός/η και από την άλλη πλευρά θα δείχνεις προσκόλληση και εξάρτηση ακόμη και για την πιο απλή απόφαση που πρέπει να πάρεις. Πρόσεχε μην το παρακάνεις με τις εξαρτήσεις γιατί αργά το βράδυ με την αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από τον 1ο σου, θα σε πιάσουν οι στριμάδες σου και θα γίνεις μίζερος/η, σκληρός/η και απότομος/η με τον/η σύντροφό σου, αν αντιδράσει.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Ηλεία: Θρήνος στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε από το θείο της – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλύπτεται ο εμπορικός γίγαντας του ΙΚΕΑ στην Πάτρα – Ανήσυχη η τοπική αγορά

ΠΑΣΟΚ: Θέμα ηγεσίας θέτουν Κωνσταντινόπουλος και Παπανδρέου, η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη

Κηφισιά: Εικόνες Αποκάλυψης από τη φωτιά στο εργοστάσιο, τι λέει η πυροσβεστική, σε εξέλιξη η κατάσβεση

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Δε θα πάει στο ΣΕΦ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – Για ποιο λόγο