Ζώδια: Tοξότη, προσπάθησε να είσαι αυτοελεγχόμενος γιατί μπορεί να μην καταλαβαίνεις τι εντυπώσεις αφήνεις, ευκαιρίες στον ορίζοντα

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Ο Ερμής, που από χτες το βράδυ έχει περάσει στον Ταύρο, μας ωθεί να υλοποιήσουμε κάθε τι που έχουμε στο μυαλό μας, πρακτικά και χωρίς πολύπλοκες σκέψεις.

Θα μας φρενάρει από τις παρορμήσεις μας, θα μας αναγκάσει να δούμε, αν έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε όσα θέλουμε, να κόψουμε ταχύτητα και να σκεφτούμε προσεκτικά για το αν οτιδήποτε πάμε να πετύχουμε, μας συμφέρει ή μας έχει καταλάβει ο ενθουσιασμός. Από την άλλη, θα είμαστε πιο χαλαροί, πιο ήρεμοι, πιο υπομονετικοί, αλλά αρκετά αγύριστα κεφάλια.

 

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου για να σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και όσα αποτελούν την ρουτίνα σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις και ό,τι χαρτομάνι χρειάζεται διεκπεραίωση, ή απλά να τακτοποιήσεις το σπίτι σου και να ασχοληθείς με την φασίνα του. Θα είσαι περισσότερο λεπτολόγος/α και υποχόνδριος/α απ’ ότι συνήθως, θα δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες και θα βλέπεις τα πράγματα από την πρακτική τους πλευρά. Οτιδήποτε δεν σου χρειάζεται το πετάς στον κάλαθο των αχρήστων, αρκεί να μην το παρακάνεις και πετάξεις και τα χρήσιμα. Θα είσαι αρκετά εξυπηρετικός/η και δεν αποκλείεται να βοηθήσεις τους γονείς σου με τις δουλειές τους. Μπορεί να τους πας στον γιατρό, ή σε μια υποχρέωση τους ή να τους βοηθήσεις με το σπίτι. Σε κάθε περίπτωση τις αγγαρείες δεν τις γλιτώνεις γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι ήρεμος/η και υπομονετικός/η.

 

Tαύρος

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 5ο σου, θα σε βοηθήσεις να χαλαρώσεις αρκετά μέσα από διάφορες δραστηριότητες και χόμπι. Είναι μια από τις ημέρες που θέλεις να την περάσεις ανέμελα, χωρίς έγνοιες και προβλήματα. Θα έχεις καλή διάθεση, αυξημένη δημιουργικότητα και ανάγκη να φλερτάρεις και να περάσεις καλά. Στον ερωτικό τομέα αν είσαι χωρίς σχέση αυτή την περίοδο, σήμερα θα επιδοθείς στα μηνύματα μέσω διαδικτύου, θα είσαι αρκετά λεπτολόγος και θα δίνεις σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια αφού αυτές είναι που κάνουν την διαφορά. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το κλίμα θα είναι μεταξύ σας παιχνιδιάρικο και ρομαντικό. Αν ο ερωτικός σου τομέας βρίσκεται σε αδράνεια, μπορείς πάντα να συναντήσεις φίλους/ες και συγγενείς για να περάσεις την ημέρα σου χωρίς να κλειστείς μέσα.

 

Δίδυμοι

Δεν είσαι σε καλό φεγγάρι σήμερα και αυτό γιατί η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου και στον 4ο σου, σε κάνει κάπως μίζερο/η, γκρινιάρη/α και ανικανοποίητο/η. Θα έχεις την διάθεση να μείνεις σπίτι και αν χρειαστεί να βγεις έξω, θα είσαι νευρικός/η και αποσυντονισμένος/η, γι’ αυτό δώσε προσοχή στον επαγγελματικό σου τομέα, ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Θα είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός/η, ευαίσθητος/η και κυκλοθυμικός/η, «μη του μιλάτε του παιδιού». Υπάρχει περίπτωση η κακή σου διάθεση να οφείλεται σε γεγονότα που συνδέονται με το παρελθόν, ενώ γενικότερα θα έχεις την τάση να παρελθοντολογείς και να παίρνεις πολύ προσωπικά πρόσωπα και καταστάσεις. Φρόντισε να βρεθείς με ανθρώπους που μπορούν να σε κατανοήσουν για να μπορέσεις να ανοιχτείς και να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής.

 

Kαρκίνος

Η Σελήνη περνά σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο σου, για να σου φέρει την άνεση και την ευκολία να επικοινωνήσεις με περισσότερο κόσμο. Θα έχεις αυξημένες συναλλαγές και δοσοληψίες, μετακινήσεις και πολλά πάρε δώσε προκειμένου να ολοκληρώσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Στις συζητήσεις σου ενδεχομένως να μην είσαι πολύ αντικειμενικός/η, κυρίως αν σε πιάσει η τάση να παρελθοντολογήσεις και να θυμηθείς περσινά ξινά σταφύλια. Αν ασχοληθείς με έγγραφα και χαρτιά φρόντισε να δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες και αν έχεις να υπογράψεις ένα συμβόλαιο διάβασε καλά τους όρους. Θα έχεις διάθεση για βόλτες ακόμη και την διάθεση για μια κοντινή εκδρομή και ενδέχεται να φύγεις ένα κοντινό ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Καλή ημέρα, για να ασχοληθείς με το διάβασμα κυρίως αν είσαι μαθητής/τρια ή σπουδαστής/στρια.

 

Λέων

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο σου, θα έχεις έντονη την επιθυμία για αγορές και ψώνια και το πιθανότερο είναι να υπάρξει αστάθεια στα οικονομικά σου. Γενικότερα θα είσαι πολύ πρακτικός/η και θα δώσεις προτεραιότητα στις υλικές σου κτήσεις και όλα όσα σου φέρνουν πληρότητα οικονομική και συναισθηματική. Αν προκύψουν οικονομικές διαπραγματεύσεις στον επαγγελματικό σου χώρο, τότε είσαι το καταλληλότερο άτομο γι’ αυτή την δουλειά. Θα είσαι ακριβής, λεπτολόγος/α, δεν θα σου ξεφεύγει τίποτα και αρκετές στιγμές θα φανείς συμφεροντολόγος/η. Η αλήθεια είναι και μόνο που θα νιώθεις πως είσαι ικανός/η να ανταπεξέρθεις σε πληρωμές και σε διαπραγματεύσεις, θα ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου. Προσοχή στις υπερβολές στα έξοδα και στην υπερβολική κατανάλωση φαγητού.

 

Παρθένος

Η Σελήνη από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο στον 1ο σου για να σου φέρει την ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου. Θα ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν και ευχαριστούν εσένα, με αποτέλεσμα να δείξεις αδιαφορία στις ανάγκες των άλλων και αυτό να δημιουργήσει προστριβές τόσο στο κοινωνικό σου περιβάλλον, όσο και στην προσωπική σου ζωή, κυρίως αν ο/η σύντροφός σου έχει μάθει να τραβά τα βλέμματα επάνω του/ης και να είναι εγωκεντρικός/η. Θα είσαι αρκετά κυκλοθυμικός/η, θα τα παίρνεις όλα επί προσωπικού και θα έχεις ευμετάβλητη διάθεση γιατί θα είσαι δεκτικός/η στα εξωτερικά ερεθίσματα του περιβάλλοντος σου. Παρόλο που θα είσαι ιδιαίτερα λεπτολόγος, επειδή θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η, δεν είναι καλή ημέρα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αντίθετα είναι καλή, για να προβάλλεις την προσωπικότητα σου.

 

Zυγός

Με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο σου, θα εκφράσεις την συμπόνια σου μέσα από ανιδιοτελείς πράξεις σε ανθρώπους λιγότερο τυχερούς. Θα είσαι δεκτικός/η στα εξωτερικά ερεθίσματα του περιβάλλοντος σου και θα προτιμάς την ησυχία και την μοναξιά σου. Θα έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και πράγματα που έχεις κρυμμένα στο υποσυνείδητο σου και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες για καταστάσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Δεν είναι καλή ημέρα για αποφάσεις ωστόσο, καλό είναι να σταματήσεις να κρύβεις κάτω από τα χαλάκι καταστάσεις που σε προβληματίζουν και σε κρατούν πίσω. Ακόμη είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργηθεί άγχος για ένα επαγγελματικό θέμα και φυσικά ούτε αυτό να ξέρεις πως πρέπει να διαχειριστείς. Θα έχεις πολλά να σκεφτείς γι’ αυτό φρόντισε να έχεις καθαρό μυαλό.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο σου, θα έχεις την διάθεση να επικοινωνήσεις και να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα. Θα είσαι κοινωνικός/η, ευχάριστος/η, αισιόδοξος/η, με τάσεις ελευθερίας από την βαρετή καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της. Θα φιλοσοφείς αρκετά πρόσωπα και καταστάσεις και θα λειτουργείς με μια περίεργη πίστη στην ζωή. Η γνωριμία σου με κάποιον ενδέχεται να σε ωφελήσει μακροπρόθεσμα γι’ αυτό φρόντισε να είσαι διπλωμάτης. Γενικότερα θα έχεις καλή διάθεση και μάλιστα αν αποφασίσεις να συναντηθείς με την παρέα σου, δεν αποκλείεται να σου δημιουργηθούν φιλικοερωτικά αισθήματα για κάποιον/α από τον περίγυρο σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι μαζί με τον/η αγαπημένο/η σου, να βρεθείτε με ανθρώπους που σας συνδέουν κοινοί στόχοι.

 

Tοξότης

Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου στον 10ο σου, στρέφει την προσοχή σου στον χώρο της καριέρας και στα επαγγελματικά σου. Θα έχεις άγχος και θα είσαι στην τσίτα προκειμένου να μην εκτεθείς και δώσεις τροφή για σχόλια και αυτό θα χαλάσει την διάθεση σου, αφού δεν θα μπορείς να λειτουργείς με την συνηθισμένη ελευθερία κινήσεων που έχεις μάθει. Προσπάθησε να είσαι αυτοελεγχόμενος/η γιατί θα έχεις ευμετάβλητη διάθεση και μπορεί να μην καταλαβαίνεις τι εντυπώσεις αφήνεις. Πάντως θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να επεκτείνεις την φήμη σου και γενικά να προβάλλεις τις ικανότητες και δεξιότητες σου. Καλή ημέρα για να συζητήσεις με τον/η εργοδότη σου αν κάτι σε απασχολεί και ακόμη καλύτερη, αν είσαι άνεργος/η αυτή την περίοδο για να μοιράσεις το βιογραφικό σου ή να περάσεις από συνεντεύξεις.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις μια αρκετά καλή διάθεση με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στον 9ο σου. Αν μη τι άλλο, ακόμη και τίποτα καλό να μην τύχει, θα έχεις αισιοδοξία και φιλοσοφική διάθεση. Είναι μια ημέρα που θα θελήσεις να ξεφύγεις από τις καθημερινές σου συνήθειες και που θα έχεις την τάση να λειτουργείς με κατανόηση και πίστη ακόμη και αν έχεις να κάνεις την πιο βαριά αγγαρεία. Το θετικό αυτής της διέλευσης είναι πως ακόμη και αν σε απασχολούν χιλιάδες θέματα, καταφέρνεις να βρίσκεις διεξόδους και να νιώθεις ελεύθερο πνεύμα. Επί πρακτικού μπορεί να ασχοληθείς με νομικά ζητήματα, θέματα γνώσεων και εκπαίδευσης και θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Καλή ημέρα για να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό αν σου το επιτρέπουν ο χρόνος και το χρήμα.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο σου, θα έχεις πεσιμιστικές διαθέσεις και μπορεί να σε απασχολήσουν υπαρξιακά θέματα. Θα έχεις έντονες διαισθήσεις, θα ψυχολογείς εύκολα τους/ις άλλους/ες και θα έχεις την τάση να φέρνεις στην επιφάνεια απωθημένα και διάφορα ψυχολογικά τους θέματα. Η τάση σου να ελέγχεις θα είναι αισθητή και αυτό μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα στην σχέση με το ταίρι σου. Αν και ελεύθερη φύση, μην εκπλαγείς με τον εαυτό σου, αν νιώσεις ζήλεια και εκδηλώσεις κτητικές διαθέσεις προς τον/η αγαπημένο/η σου. Επί πρακτικού μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα δανείων, κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις ενώ δεν αποκλείεται τα κοινά οικονομικά με συνεργάτες ή τον/η σύζυγο να τεθούν επί τάπητος. Γενικότερα μπορεί να νιώσεις κατάπτωση και ότι σου λείπει η ενέργεια.

 

Ιχθύες

Καλή ημέρα για να εστιάσεις στις κοινωνικές και προσωπικές σου σχέσεις. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου και τον 7ο σου, φέρνει εξάρτηση από τους/ις άλλους με αποτέλεσμα να μην θέλεις να μείνεις καθόλου μόνος/η. Προκειμένου να το πετύχεις αυτό, θα γίνεις αρκετά συγκαταβατικός/η, θα δείχνεις κατανόηση στις ιδιοτροπίες των άλλων και κυρίως του/η συντρόφου σου. Αν και οι σχέσεις εξαρτήσεις δεν είναι ότι καλύτερο, μέσα από αυτή την διαδικασία, συνειδητοποιείς και ανακαλύπτεις από μικρές ίσως και ασήμαντες λεπτομέρειες, πως σε βλέπουν οι άλλοι και τι εντύπωση έχουν για εσένα. Σε γενικές γραμμές θα έχεις συντροφική και ρομαντική διάθεση και ανάγκη να μοιραστείς πράγματα τόσο με τα παιδιά σου όσο και με τον/η σύντροφό σου. Αν προκύψει μια νέα συνεργασία, το πιθανότερο είναι σήμερα να το γιορτάσεις.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προκαλούν μέσα από τις φυλακές οι Πατρινοί διακινητές ναρκωτικών σε μαθητές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ «Π»

Πάτρα: Μέσα στο 2024 πάει η ανάπλαση «Λαδόπουλου»-Παρέρχεται η πρώτη προθεσμία της 24ης Μαΐου

Σταθερή η κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα – Τι λέει ο Γ. Ζουγανέλης

Ερμής Καραγιάννης: «Δεν έβγαινε από το δωμάτιό του», λέει φίλη του 23χρονου που αυτοκτόνησε

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop