ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μανιτάρια πορτομπέλο γεμιστά με αυγό

Μανιτάρια πορτομπέλο γεμιστά με αυγό



Υλικά

Δύο μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο
2 αυγά
Φρέσκια ρίγανη
Γλυκιά πάπρικα
50 γρ. ημίσκληρο τυρί Ελασσόνας
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε τα ποδαράκια τους. Βάζουμε σε ταψάκι με το άνοιγμα προς τα πάνω. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε
Βάζουμε το ταψάκι στον φούρνο στους 180oC για 10′ λεπτά να ψηθεί ελαφρά το μανιτάρι.
Προσθέτουμε τη φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη και πασπαλίζουμε με πάπρικα τα μανιτάρια.
Σπάμε προσεκτικά τα αυγά μέσα στα μανιτάρια και βάζουμε πάλι στο φούρνο για 2-3′ λεπτά ακόμη
Μπορούμε να θέλουμε να πασπαλίσουμε με το τυρί, γκρατινάροντας ελαφρώς πριν σερβίρουμε τα αυγά.

Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 10:23]  Παραδοσιακά πασχαλινά κουλούρια
[χθες 16:00]  Κορονοϊός: Κίνδυνος παγκόσμιας...
[χθες 13:13]  Μπουμπάρι - Η παραδοσιακή...
[χθες 10:51]  Συνταγή για κλασικό ριζόγαλο
[χθες 13:53]  Ψαρόσουπα
[χθες 10:51]  4+1 χορταστικές σαλάτες
[χθες 11:15]  4+1 συνταγές για κέικ
[χθες 12:03]  Πίτσα με σπανάκι








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [09:22:35]