ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Κοτόπουλο γεμιστό με φέτα, λιαστή ντομάτα και βασιλικό

Κοτόπουλο γεμιστό με φέτα, λιαστή ντομάτα και βασιλικό



Υλικά για 6 άτομα
3 στήθη κοτόπουλυ (κομμένα στα δύο)
200 γρ. φέτα με λιαστή ντομάτα και βασιλικό ανακατεμένα
1/4 φλ. τσαγιού τρίμμα φρυγανιάς
Λίγο λάδι
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ρίχνετε λίγο λάδι σε ένα μικρό ταψί.
Τοποθετείστε τα στήθη κοτόπουλου πάνω σε μία λαδόκολλα. Κόψτε στη μέση με ένα μαχαίρι, τοποθετείστε μία κουταλιά από το μείγμα της φέτας με τη λιαστή ντομάτα και το βασιλικό και τυλίξτε σε ρολό.
Επαναλάβετε για όλα τα στήθη κοτόπουλου (ακόμη 5 φορές).
Στο κάτω μέρος του ταψιού ρίξτε δύο κουταλιές φρυγανιάς. Τοποθετείστε τα ρολάκια κοτόπουλου στο ταψί και καλύψτε με την υπόλοιπη φρυγανιά.
Ψήστε για περίπου 25-30 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 13:03]  Πίτσα μαργαρίτα με τυρί κρέμα
[χθες 09:51]  Σπαγγέτι με κεφτέδες
[χθες 10:47]  Ψαρονέφρι με σως cranberry
[χθες 11:47]  Παστίτσιο με μανιτάρια
[χθες 10:20]  Ρολό κοτόπουλο πανέ
[χθες 08:56]  Μπολονέζ με πέννες ολικής
[χθες 09:32]  Κοτόπουλο παναρισμένο σε λευκό και...
[χθες 10:35]  Τάρτα με ψητά τοματίνια








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [05:29:49]