ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Αυγά γεμιστά με αβοκάντο και μπέικον

Αυγά γεμιστά με αβοκάντο και μπέικον



Υλικά

4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
1 αβοκάντο
6 αυγά βρασμένα καλά
1 κ. σ. μαγιονέζα
2 κ. γλ. μουστάρδα
λίγο χυμό από λάιμ
1 πρέζα κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετήστε το μπέικον σε ένα τηγάνι και μαγειρέψτε σε μεσαία φωτιά για περίπου 5 λεπτά.
Στραγγίξτε το σε χαρτί κουζίνας.
Λιώστε το αβοκάντο σε ένα μπολ με ένα πηρούνι. Προσθέστε το μπέικον, τους κρόκους των αυγών, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το χυμό από λάιμ και ανακατέψτε καλά.
Με ένα κουτάλι τοποθετείστε το μείγμα με το αβοκάντο στα ασπράδια των αυγών.
Γαρνίρετε με το κόκκινο πιπέρι.
Τοποθετείστε στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 13:46]  Νηστίσιμο κέικ μπανάνα – σοκολάτα
[χθες 10:00]  Γεμιστά καλαμάρια
[χθες 10:23]  Παραδοσιακά πασχαλινά κουλούρια
[χθες 16:00]  Κορονοϊός: Κίνδυνος παγκόσμιας...
[χθες 13:13]  Μπουμπάρι - Η παραδοσιακή...
[χθες 10:51]  Συνταγή για κλασικό ριζόγαλο
[χθες 13:53]  Ψαρόσουπα
[χθες 10:51]  4+1 χορταστικές σαλάτες








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [08:42:02]