ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μους σοκολάτας με γάλα καρύδας

Μους σοκολάτας με γάλα καρύδας



Υλικά για 4 άτομα

170 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
3/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας

Εκτέλεση
Αρχικά, σε μπεν μαρί λιώνετε τη σοκολάτα. Σε ξεχωριστό μπολ τοποθετείτε παγάκια και μόλις λιώσει η σοκολάτα τη βάζετε πάνω στο μπολ με τα παγάκια.
Αφήνετε το μπολ της σοκολάτας για λίγα λεπτά πάνω στο μπολ με τα παγάκια μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Στη συνέχεια ρίχνετε τη σοκολάτα στο κάδο του μίξερ μαζί με το γάλα καρύδας και τα χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για 3 - 5 λεπτά μέχρι το μείγμα να αφρατέψει.
Στη συνέχεια ρίχνετε τη μους στα ποτήρια και τη βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σφίξει.
Σερβίρετε αν θέλετε με τριμμένη καρύδα.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 21:09]  Συνταγή για παραδοσιακό σπετσοφάι
[χθες 14:11]  Πατάτες ογκρατέν με τυριά και...
[χθες 14:12]  Πίτα του βοσκού
[χθες 19:59]  Γιατί το ξαναζεσταμένο κοκκινιστό...
[χθες 20:27]  Τρία γρήγορα και ελαφριά γεύματα...
[χθες 10:17]  Σάντουιτς με μοσχαρίσιο κρέας και...
[χθες 13:21]  Κοτόπουλο γεμιστό με τυρί και...
[χθες 10:11]  Κοτόπουλο με πέννες








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [04:40:19]