ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Κοτόπουλο γεμιστό με τυρί και σπανάκι

Κοτόπουλο γεμιστό με τυρί και σπανάκι



Υλικά

1 μεγάλο στήθος κοτόπουλο
1 φέτα ελβετικό τυρί
1 φέτα τυρί προβολόνε
1 λεπτή φέτα ζαμπόν
5 φύλλα baby σπανάκι
2 αβγά χτυπημένα
2/3 φλ. τσαγιού τριμμένο ψωμί
Λάδι, για τηγάνισμα
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Κόψτε το στήθος κοτόπουλο στο πλάι, ώστε να δημιουργήσετε μία «τσέπη» και αλατοπιπερώστε και από τις δύο πλευρές.
Τοποθετήστε το ζαμπόν σε μία επιφάνεια και από πάνω τα τυριά και το σπανάκι.
Τυλίξτε σφιχτά σε ρολό και τοποθετήστε το στην «τσέπη» του κοτόπουλου που δημιουργήσατε προηγουμένως.
Τοποθετήστε το αλεύρι, τα αβγά και το ψωμί σε τρία διαφορετικά μπολ.
Προσέχοντας να μην ανοίξει το κοτόπουλο βυθίστε το πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αβγό και στο θρυμματισμένο ψωμί και ακόμη μία φορά στο αβγό και έπειτα στο ψωμί.
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
Τηγανίστε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.
Τοποθετήστε στο ταψί και ψήστε για 20 λεπτά περίπου ή μέχρι η εσωτερική του θερμοκρασία να αγγίξει τους 75 βαθμούς.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 10:31]  Κοτόπουλο «πεταλούδα» στη σχάρα
[χθες 09:49]  Αυγά γεμιστά με σος αβοκάντο και...
[χθες 10:53]  Μανιτάρια φρικασέ µε αλευρολέµονο
[χθες 10:17]  Μπιφτέκια γαλοπούλας με γιαούρτι
[χθες 10:30]  Ζυμαρικά με σάλτσα πεκορίνο και...
[χθες 10:39]  Σπετσατίνο ή το σπετσοφάι α-λά...
[χθες 11:42]  Νιόκι με λουκάνικο και μοτσαρέλα
[χθες 10:24]  Φοκάτσια με καραμελωμένα κρεμμύδια...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [00:01:21]