ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Γαστρονομία
Κοτόπουλο γεμιστό με πέστο, τυλιγμένο σε φέτες προσούτο
19/10/2020
[10:17]


Υλικά 4 μισά στήθη κοτόπουλου (χωρίς κόκαλο και πέτσα) 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα πέστο 4 λεπτές φέτες προσούτο Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί. Τοποθετήστε τα στήθη κοτόπουλου σε μια επιφάνεια εργασίας και απλώστε περίπου 2 κουταλιές της σούπας από την σάλτσα πέστο στο πάνω μέρος του... 
 

 
Πίτσα σε κούπα Σπιτική κιμαδόπιτα με μπεσαμέλ Βελουτέ σούπα πράσου
 
Ροή ειδήσεων κατηγορίας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [18:28:01]