«Μας λείπεις μαμά»- Συγκινούν οι ζωγραφιές των διδύμων της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό

Συγκινούν τα δίδυμα παιδιά της Σαρλίν και του Αλβέρτου του Μονακό

μαμά Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και ο πρίγκιπας Ζακ στέλνουν μηνύματα στη μαμά τους που εισήχθη σε κλινική

Τα παιδιά της πριγκίπισσας Σαρλίν και του πρίγκιπα Αλβέρτου, Ζακ και Γκαμπριέλα έκλεψαν την παράσταση κατά την διάρκεια των εορτασμών στο πριγκιπάτο για την Εθνική Ημέρα των Μονεγάσκων. Οι ζωγραφιές των δίδυμων παιδιών της Σαρλίν, που εισήχθη σε κλινική, τράβηξαν όπως ήταν φυσικό τα φλας των φωτογράφων.

«Μαμά μας λείπεις, Σε αγαπάμε μαμά» έγραφαν οι ζωγραφιές τις οποίες έδειξαν τα δίδυμα στο κοινό ενώ βρίσκονταν στο πλευρό τους πατέρα τους στο μπαλκόνι του παλατιού.

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Παλάτι για τον εορτασμό της Εθνικής Ημέρας του Μονακό, με απούσα την πριγκίπισσα Σαρλίν.

Δίπλα στον Αλβέρτο στάθηκαν οι αδελφές του, Καρολίνα και Στεφανί του Μονακό

Κρατώντας δύο ζωγραφιές στα χέρια, τα 6χρονα δίδυμα έστειλαν ευχές στη μαμά τους καθώς η πριγκίπισσα Σαρλίν νοσηλεύεται σε κλινική εκτός Μονακό, όπως αποκάλυψε στο People ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

«Ο πρίγκιπας Αλβέρτος είπε ότι ήθελε σήμερα να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε μια κανονική Εθνική Ημέρα», ανέφερε στο People πηγή από το παλάτι. «Και συγκεκριμένα, όσο πιο φυσιολογική μπορεί για τα παιδιά» πρόσθεσε.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος μιλώντας αποκλειστικά στο περιοδικό ανέφερε ότι η απόφαση να αναζητήσει ιατρική φροντίδα λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στο Μονακό, έπειτα από έξι μήνες στη Νότια Αφρική, ελήφθη από κοινού από το ζευγάρι, με τη βοήθεια των αδελφών της Σαρλίν.

Ο Αλβέρτος είπε ότι  η 43χρονη πριγκίπισσα υποφέρει από βαθιά «εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική».

Απορρίπτοντας διάφορες φήμες, είπε ότι η ανάρρωσή της θα απαιτήσει κλινική φροντίδα που θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες.