Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Δε θα δοθεί νέα παράταση-Θα ψηφήσουν όσοι βρίσκονται στις ουρές
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «σε πολλά Εκλογικά Τμήματα υπάρχουν μεγάλες ουρές αναμονής πολιτών που περιμένουν να ψηφίσουν. Είναι προφανές ότι η παράταση που δόθηκε ως τις 20:00 σε πολλές περιπτώσεις δεν αρκεί»
Δεν θα δοθεί νέα παράταση, μετά τις 20:00, στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΕΔΕΚΑΠ.
Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «σε πολλά Εκλογικά Τμήματα υπάρχουν μεγάλες ουρές αναμονής πολιτών που περιμένουν να ψηφίσουν. Είναι προφανές ότι η παράταση που δόθηκε ως τις 20:00 σε πολλές περιπτώσεις δεν αρκεί».
Έτσι, «με βάση αυτά τα νέα δεδομένα, χωρίς να δοθεί άλλη γενική παράταση η ΕΔΕΚΑΠ αποφάσισε ότι σε όποιο Εκλογικό Τμήμα υπάρχει κόσμος που περιμένει να ψηφίσει, η ψηφοφορία θα παραταθεί μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος πολίτης που περιμένει στην ουρά στις 20:00».
Η ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ αναφέρει τα εξής:
Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 260.000 πολίτες και σε πολλά Εκλογικά Τμήματα υπάρχουν μεγάλες ουρές αναμονής πολιτών που περιμένουν να ψηφίσουν.
Είναι προφανές ότι η παράταση που δόθηκε ως τις 20:00 σε πολλές περιπτώσεις δεν αρκεί.
Με βάση αυτά τα νέα δεδομένα, χωρίς να δοθεί άλλη γενική παράταση η ΕΔΕΚΑΠ αποφάσισε ότι σε όποιο Εκλογικό Τμήμα υπάρχει κόσμος που περιμένει να ψηφίσει, η ψηφοφορία θα παραταθεί μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος πολίτης που περιμένει στην ουρά στις 20:00.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ενημερωτική ομιλία από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας
Αυτόνομο mini-drone 40 γραμμαρίων που κυνηγάει κουνούπια παρουσιάζει η ιστοσελίδα Vita Casalese
Roblox, Fortnite και Minecraft δεν είναι τόσο ασφαλή όσο νομίζουμε
Πάτρα: Δράση των «Δημοκρατών» του Στέφανου Κασσελάκη στην τοπική αγορά
Επιστροφή ενοικίου 2026: ποιοι δικαιούνται, πόσα και πότε πληρώνεται
