Τα πρώτα συγχαρητήρια για Προμηθέα από Ν. Παπαδημάτο, ΝΕΠ και Αίολο Αγυιάς

Ο Νίκος Παπαδημάτος, η ΝΕΠ και ο Αίολος Αγυιάς ήταν από τους πρώτους που έστειλαν ανακοινώσεις με τις οποίες συγχαίρουν τον Προμηθέα για την κατάκτηση του Πανελληνίου Παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Προμηθέα Ο Προμηθέας κατέκτησε το Πανελλήνιο Παιδικό πρωτάθλημα κι άρχισαν τα συγχαρητήρια
«Βροχή» τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Πανελληνίου Παιδικού πρωταθλήματος από τον Προμηθέα! Ομάδες, φορείς και παράγοντες του αθλητισμού συγχαίρουν τους νεαρούς «Προμηθείς» για το 7ο συνολικά μετάλλιο σε Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα. Αναλυτικά κάποιες ανακοινώσεις:
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Δ. ΠΕΑΚ/ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ «ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ»
«Πολλά συγχαρητήρια στην Παιδική ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα για την κατάκτηση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος. Το 7ο συνολικά μετάλλιο του Οργανισμού στα Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα πιστοποιεί την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Προμηθέα και μας έκανε όλους υπερήφανους και χαρούμενους! Ενα μήνυμα προς όλους τους πατρινούς ότι με σκληρή δουλειά και ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε σε επιτυχίες!».
ΝΕΠ
«Πολλά συγχαρητήρια!!! Κάνατε όλους τους πατρινούς υπερήφανους!!! Μπράβο παιδιά!!!».

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ

Ο Αίολος Αγυιάς συγχαίρει ολόθερμα τον Προμηθέα για την κατάκτηση του Πανελληνίου Παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία που προκαλεί υπερηφάνεια και χαρά σε όλο το οικοδόμημα του μπάσκετ της περιοχής μας και που ανεβάζει, ταυτόχρονα, ψηλά τον πήχη προκειμένου να δουλέψουμε όλοι σκληρά για να φτάσουμε και σε άλλες επιτυχίες.