Ο Λευτέρης Μήτρακας παραμένει στον ΝΟΠ

ΝΟΠ

Σπουδαία επιτυχία για τον ΝΟΠ το γεγονός ότι ανανέωσε την συνεργασία με τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Λευτέρη Μήτρακα ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα ότι συνεχίζει στον Ομιλο.

Η ανακοίνωση του ΝΟΠ: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασία μας με τον προπονητή Λευτέρη Μητράκα, για όγδοη χρονιά.

Το τμήμα κολύμβησης θα συνεχίζει να βρίσκεται στα σίγουρα χέρια του Λευτέρη, καθώς με την συνέπεια, την κατάρτιση, την επιμονή του, και σε συνδιασμό με την συστηματική προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών του και την εμπιστοσύνη που δείχνουν αυτοί στο πρόσωπό του, έχει επιτύχει σημαντικές διακρίσεις για τον ΝΟΠ. Επίσης τα τελευταία χρόνια ως επικεφαλής προπονητής της Νόρας Δράκου, προσθέτει μαζί της μοναδικές επιτυχίες σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, που αποτελούν το φωτεινό παράδειγμα και το απτό κίνητρο για όλο το κολυμβητικό τμήμα, και τον υγρό στίβο της Πάτρας.

Το ΔΣ του ΝΟΠ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει ικανοποίηση και χαρά από τα αποτελέσματα και την πρόοδο του κολυμβητικού τμήματος και προχωρά στην χρονική επέκταση της συνεργασίας με τον Λευτέρη Μήτρακα, έχοντας πάντα ως επιλογή τους κορυφαίους συνεργάτες για τα τμήματα και τους αθλητές/τρίες.

Σε ευχαριστούμε Λευτέρη που μένεις μαζί μας στην Πάτρα και στον ΝΟΠ».