Δράκου στον Peloponnisos FM 104,1: «Ολη η Πάτρα με πήρε τηλέφωνο να μου ευχηθεί»

Δράκου

Λίγες ώρες πριν «πετάξει» με την αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Παρίσι ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων, η μοναδική πατρινή αθλήτρια που συμμετέχει στην γιορτή του αθλητισμού, η Νόρα Δράκου μίλησε στον Peloponnisos FM 104,1 και την εκπομπή «Εντός-Εκτός Εδρας».

Η κολυμβητήρια του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές πριν φύγει για την Γαλλική πρωτεύουσα, ενώ σχολίασε τα γεγονός οτι δέχτηκε τηλέφωνα από πολλούς συγγενείς και φίλοι για καλή επιτυχία.

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης:

Αν έχει άγχος τις τελευταίες στιγμές: «Δεν έχω άγχος, έχω ανυπομονησία, να δω πως είναι το Ολυμπιακό χωρίο, δεν έχω άγχος για το αγωνιστικό κομμάτι, άλλωστε έχω πολύ χρόνο μπροστά μου για να εγκλιματιστώ».

Αν τεχνικά έχει τελεύσει η προετοιμασία για τους αγώνες: «Όχι, η προπόνηση δεν σταματήσει, μέχρι την τελευταία μέρα, κάνουμε προπόνηση πρωί και απόγευμα, απλά όλα γίνονται σε μικρότερη διάρκεια και παρατείνεται ο χρόνος ξεκούρασης».

Πόσες ευχές έχεις δεχθεί τις τελευταίες μέρες: «Με έχουν πάρει πάρα πολλοί τηλέφωνο, έζησα μια τρέλα με τα δυο ευρωπαϊκά μετάλλια και μου πήρε τηλέφωνο άνθρωποι που είχα να τους δω από παιδί. Το ίδιο γίνεται και τις τελευταίες μέρες, ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του, μου στέλνει μηνύματα με θετική ενέργεια και μου δίνουν ώθηση».

Τι θέλεις να πετύχεις στο Παρίσι: «Θέλω να το ζήσω στο έπακρο. Στους προηγούμενους  Ολυμπιακούς αγώνες δεν είχα δει όλο το Ολυμπιακό χωριό προκειμένου να μην κουραστώ, ωστόσο αυτή την φορά θέλω να το ζήσω και να απολαυσω όλες τις στιγμές μου εκεί».