ΠΑΣΟΚ Αχαΐας: Θερινή ηρεμία και μόνο παρασκηνιακές κινήσεις τον Αύγουστο

Εμπειρα τοπικά στελέχη από όλα τα στρατόπεδα των υποψηφίων μετέφεραν στην «ΠτΔ» ότι «δεν πρόκειται κανείς να κινηθεί αυτό το διάστημα. Μόνο λάθη μπορούν να γίνουν αυτή την περίοδο».

ΠΑΣΟΚ

Το πρώτο δίμηνο του καλοκαιριού για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ έφερε μια σειρά από εξελίξεις, όπως η κορύφωση του καλοκαιριού φέρνει μια αναπόφευκτη παύση -τουλάχιστον των δημόσιων- κινητοποιήσεων στελεχών που έχουν παραταχθεί πίσω από τους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος.

Εμπειρα τοπικά στελέχη από όλα τα στρατόπεδα των υποψηφίων μετέφεραν στην «ΠτΔ» ότι «δεν πρόκειται κανείς να κινηθεί αυτό το διάστημα. Μόνο λάθη μπορούν να γίνουν αυτή την περίοδο». Επομένως δεν θα πρέπει να περιμένουμε για το επόμενο 20ήμερο κάποιο γεγονός που θα ταράξει τα ήρεμα θερινά νερά της Αχαΐας.

«Μετά τις 20 Αυγούστου και αργότερα θα δούμε κινητοποιήσεις ξανά. Ο,τι γίνεται αυτή την περίοδο αφορά τις παρασκηνιακές κινήσεις. Εκεί δεν σταματούν ποτέ οι διεργασίες, καθώς όλοι επιθυμούν ένα καλύτερο πλασάρισμα στη συνείδηση τοπικών παραγόντων. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να μαζέψεις όσο το δυνατόν περισσότερους “κινητοποιητές” με την πλευρά σου. Τα σπουδαία και οι επισκέψεις εκτιμώ πως θα αρχίσουν μετά την 3η Σεπτέμβρη και για όλο τον τελευταίο προεκλογικό μήνα» τόνισε άλλος ισχυρός παράγοντας του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα.

Πάντως, δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι στο στρατόπεδο των προεδρικών επικρατεί κινητικότητα που γίνεται αισθητή και στα «ραντάρ». Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Αχαΐα ο βουλευτής Επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής που είχε επαφές με μια σειρά από τοπικούς παράγοντες, ενώ τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην περιοχή ο δεύτερος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ που είναι και Αχαιός στην καταγωγή, Δημήτρης Μάντζος..