Τριπλή δολοφονία με βαλλίστρα στην Βρετανία

Βρέθηκε «ζωντανή στην κύρια πόρτα του σπιτιού» με ένα βέλος βαλλίστρας στο στήθος της.

Αστυνομία - Βρετανία

Νέες πληροφορίες για το τριπλό φονικό με βαλλίστρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα που έγιναν γνωστές χθες, η μεσαία κόρη του σχολιαστή αγώνων του BBC, Τζον Χαντ, ήταν ακόμα ζωντανή με ένα βέλος βαλλίστρας στο στήθος της όταν έφτασε η αστυνομία στο σπίτι της.

Η Χάνα Χαντ, 28 ετών, κάλεσε το 999 για να πει στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ότι, μαζί με τη μικρότερη αδερφή της Λουίζ, 25, και τη μητέρα της Κάρολ, 61, είχαν δεχθεί πυρά στο σπίτι τους στο Μπούσι του Χερτφορντσάιρ στις 9 Ιουλίου. Ενημέρωσε τον υπεύθυνο χειρισμού κλήσεων για το «όνομα του υπεύθυνου», τους είπε τη διεύθυνσή τους και ζήτησε ασθενοφόρο πριν διακοπεί η τηλεφωνική γραμμή, σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα.

Η αστυνομία του Χερτφορντσάιρ είχε ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό από τη Μητροπολιτική Αστυνομία η οποία ειδοποιήθηκε από άτομο στο οποίο η Χάνα είχε στείλει μήνυμα στο οποίο έλεγε ότι ήταν «δεμένη».

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, η Χάνα βρέθηκε «ζωντανή στην κύρια πόρτα του σπιτιού» με ένα βέλος βαλλίστρας στο στήθος της. Εν τω μεταξύ, η Κάρολ και η Λουίζ βρέθηκαν στο «παρακείμενο δωμάτιο» με τραυματισμούς και ανακηρύχθηκαν νεκρές στο σημείο, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το iefimerida, αφού οι Αρχές εξαπέλυσαν ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό, ο πρώην φίλος της Λουίζ, Κάιλ Κλίφορντ, 26 ετών, συνελήφθη ως ύποπτος για τρεις κατηγορίες φόνου. Ωστόσο, η αστυνομία δεν κατάφερε να ανακρίνει τον ύποπτο για το τριπλό φονικό καθώς φέρεται να αυτοτραυματίστηκε και παραμένει στο νοσοκομείο.

Τριπλή δολοφονία με βαλλίστρα στη Βρετανία: Τι έδειξε η νεκροτομή

Τα πτώματα των γυναικών αναγνωρίστηκαν στο νοσοκομείο Princess Alexandra. Σύμφωνα με την νεκροτομή η μητέρα των δύο γυναικών πέθανε από τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και την κοιλιά της. Οι δύο κόρες πέθαναν από τραύμα με βαλλίστρα στο στήθος, σύμφωνα με την δικαστική έρευνα.

 

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Ισμαήλ Χανίγια: Τι σημαίνει για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η απάντηση της Χαμάς

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, «ποδαρικό» με καύσωνα ο Αύγουστος, η πρόγνωση έως την Κυριακή

Λογαριασμοί ρεύματος: Κατατέθηκε η τροπολογία, τι προβλέπει

Σέρρες: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Αχλαδοχώρι, μεγάλη αναζωπύρωση, μήνυμα 112 τα ξημερώματα

Η Ελλάδα τρομερή ανατροπή, 17-16 το Μαυροβούνιο στα πέναλτι