Πώς η ΕΛΑΣ έφτασε στην σύλληψη του 18χρονου που μαζί με δύο συνεργούς ξυλοκόπησαν άγρια άνδρα

Ο κατηγορούμενος με τους δυο συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται,  προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε άνδρα και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο

ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, προχθές 30-7-2024 αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Πάτρα: Τον ξυλοκόπησαν άγρια για να τον ληστέψουν, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δυο ακόμα ημεδαπών ανδρών, ενός ενήλικου και ενός 17χρονου, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς, ενεργώντας από κοινού με τους δυο συνεργούς του, στις 29-07-2024 το απόγευμα, στην Πάτρα προσέγγισαν ημεδαπό άνδρα και με την άσκηση σωματικής βίας του προκάλεσαν σωματικές βλάβες και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Το θύμα λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου παραμένει νοσηλευόμενο, ενώ στις 30-7-2024 υποβλήθηκε καταγγελία για την υπόθεση στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισίας.