Παναθηναϊκός-Άγιαξ: Σε ποιο κανάλι θα δείτε τον αγώνα

Παναθηναϊκός-Άγιαξ

Στη Βουλγαρία ένας απίθανος και ουσιαστικός Παναθηναϊκός, με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, πήρε εύκολα την πρόκριση με το 4-0 επί της Μπότεφ Πλόβντιβ και πλέον στον τρίτο προκριματικό του Europa League θα αντιμετωπίσει τον μεγάλο Άγιαξ.

Δύο γκολ ο Γερεμέγεφ και άλλα τόσα ο Τζούρισιτς (το πρώτο με… συνδρομή του Ούτζα).

Και τώρα οι πράσινοι καλούνται να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στον τεράστιο Αίαντα από την Ολλανδία.

Πότε και τι ώρα παίζουν Παναθηναϊκός – Άγιαξ κανάλι

H UEFA ανακοίνωσε τις ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη 8 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η σέντρα είναι προγραμματισμένη στις 21:00. Η ρεβάνς στο Άμστερνταμ θα γίνει την Πέμπτη 15 Αυγούστου στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» στις 21:15.

Στην Αθήνα θα διευθύνει ο Σλοβάκος, Φίλιπ Γκλόβα, ενώ στον επαναληπτικό ο Άγγλος, Κρις Κάβανο. Ο πρώτος ρέφερι είχε «σφυρίξει» το Ελλάδα – Βόρειο Ιρλανδία (3-1) στις 27 Σεπτεμβρίου 2022 για το Nations League, ενώ ο δεύτερος δεν έχει διευθύνει ποτέ ματς ελληνικής ομάδας.

Δείτε ακόμα: ΠΑΟΚ-Μάλμε: Το κανάλι και η ώρα

Παναθηναϊκός-Άγιαξ: Το κανάλι

Όπως όλα τα παιχνίδια του τριφυλλιού, έτσι και το δεύτερο εντός ευρωπαϊκό παιχνίδι θα μεταδοθεί από τις συχνότητες της Cosmotesports1.

Σε περίπτωση που περάσουν, θα συνεχίσουν στον τρίτο προκριματικό του Europa League. Διαφορετικά θα παίξουν στον τρίτο προκριματικό του Conference League.

Τέλος, εφόσον το «τριφύλλι» κάνει τουλάχιστον δύο προκρίσεις, είναι δεδομένο πως θα παίζει στην Ευρώπη έως τον Ιανουάριο. Απλώς αναζητά το 3/3 για να συνεχίσει στο Europa League.

Δείτε ακόμα: ΑΕΚ-Νόα: Το κανάλι και η ώρα

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη λειτούργησε ως γέφυρα και η ΠΑΕ εξέδωσε τα εισιτήρια για το μεγάλο ματς με τον Άγιαξ επαναφέροντας την υποχρεωτική κάρτα φίλου και κάρτα μέλους που δίνει ανάσα ζωής στον ΑΟ.

Όπως φαίνεται και στη σχετική εικόνα, η αγορά εισιτηρίου προϋποθέτει την απόκτηση κάρτα φίλου (έναντι 10€, εφάπαξ για όλη τη σεζόν), ενώ το ίδιο ισχύει και για τις κάρτες διαρκείας (50€ η ενίσχυση στον Ερασιτέχνη).

Από τις αρχές της εβδομάδας υπήρξαν συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη και το πρόβλημα πλέον θεωρείται λήξαν, κάτι που σημαίνει πως τα έσοδα του ΑΟ θα είναι σημαντικά αυξημένα καλύπτοντας τον προϋπολογισμό των τμημάτων.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ κυμαίνονται από 20 έως 200 ευρώ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια του αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του UEFA Europa League με αντίπαλο τον Ajax στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» (08/08, 9 μ.μ.) κυκλοφορούν ηλεκτρονικά σήμερα, Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 στις 2 μ.μ..

Παναθηναϊκός-Άγιαξ: Σε ποιο κανάλι θα το δείτε και πότε

Υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 5/8 στις 2 μ.μ., ολοκληρώνεται το διάστημα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας σε προνομιακή τιμή.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ajax έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ

1Α,1Β, 17Α, 17Β, 19Α, 19Β, 35Α, 35Β 20€

3Α, 3Β, 15Α, 15Β 25€

5Α, 5Β 30€

7Α,7Β, 11Α, 11Β 40€

9Α, 9Β 50€

29Α, 29Β 80€

Ρ1, Ρ2 200€

Παναθηναϊκός: «Απαραίτητη η ταυτοποίηση των εισιτηρίων ενόψει Άγιαξ»

Οδηγίες από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον κόσμο της ομάδας για να προχωρήσει σε ταυτοποίηση των εισιτηρίων του ενόψει του αυριανού (8/8) αγώνα με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλαθλοι,

Για την απρόσκοπτη είσοδό σας στο γήπεδο «Σπύρος Λούης» και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Άγιαξ, είναι απαραίτητο να προχωρήσετε άμεσα στην ταυτοποίηση των εισιτηρίων σας.

Οδηγίες για την ταυτοποίηση των εισιτηρίων:

Για Έλληνες πολίτες:

Συνδεθείτε στην εφαρμογή του Gov Wallet με τους κωδικούς σας στο taxisnet.

Εισάγετε τους κωδικούς των εισιτηρίων σας σύμφωνα με τις οδηγίες της εφαρμογής.

Για αλλοδαπούς και Έλληνες του εξωτερικού:

Παρακαλείσθε να αποστείλετε τον αριθμό κίνησης της παραγγελίας σας στο e-mail: info@paotickets.gr.

Η έγκαιρη ταυτοποίηση των εισιτηρίων είναι κρίσιμη για την αποφυγή καθυστερήσεων και την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής

εμπειρίας για όλους τους φιλάθλους.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Με Γιαγκελόνια ή Μπόντο Γκλιμτ στο Europa League:

Οι Πράσινοι απέφυγαν τα χειρότερα, που ήταν φυσικά η Μπεσίκτας και θα βρουν στην επόμενη φάση έναν αντίπαλο στα μέτρα τους, αφού μπήκαν στην κληρωτίδα ως ισχυροί.

Συγκεκριμένα το Τριφύλλι θα βρει στα πλέι οφ του Europa League τον ηττημένο του ζευγαριού Γιαγκελόνια (Πολωνία) – Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία).

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει εκτός έδρας για τους Κυπελλούχους Ελλάδας στις 22 Αυγούστου και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στο ΟΑΚΑ.

Με Λανς στο Conference

Μετά τον Άγιαξ, ο Παναθηναϊκός πήγε σε υπογκρούπ με αντιπάλους φωτιά και από εκεί διάλεξε τον δυσκολότερο, τη γαλλική Λανς για πρόκριση στους ομίλους του Conference, παίζοντας κορώνα – γράμματα την παρουσία του σε ομίλους.

Το «Τριφύλλι» αντιμετωπίζει για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League τον Άγιαξ κι εφόσον προκριθεί εξασφαλίζει την παρουσία του σε League Phase διοργάνωσης, ενώ θα παίξει με τον χαμένο του Μπόντο Γκλιμτ – Γιαγκελόνια στα Play-Offs.

Από την άλλη μεριά, εάν οι «πράσινοι» δεν καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ολλανδών, τότε όπως έγινε γνωστό θα αγωνιστούν με τη Λανς.

Οι αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα στις 22 και 29 Αυγούστου, με το πρώτο ματς στην Γαλλία και την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Φίλιπ Μαξ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε κι επίσημα πλέον την απόκτηση του Φίλιπ Μαξ, με συμβόλαιο διάρκειας έως το 2027.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιπ Μαξ με μετεγγραφή από τη γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης! Ο Γερμανός αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Μαξ γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1993 στο Βίερσεν της Γερμανίας. Ξεκίνησε στην ακαδημία της Μπάλντχαμ, προτού μεταπηδήσει αρχικά στη Μόναχο 1860 και στα 14 του κάνει το άλμα για την ακαδημία του κορυφαίου γερμανικού συλλόγου, της Μπάγερν Μονάχου. Εκεί παρέμεινε έως τα 17 του, ώσπου τον πήρε η Σάλκε. Στη Σάλκε έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του ως ποδοσφαιριστής της δεύτερης ομάδας. Η μεγάλη στιγμή με το ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα και στη Μπουντεσλίγκα ήρθε στις 25 Μαρτίου 2014.

Λίγους μήνες μετά πήρε μετεγγραφή στην Καρλσρούη, ομάδα που τότε αγωνίζονταν στη δεύτερη κατηγορία. Κάνοντας μια «γεμάτη» σεζόν, ο Μαξ κέρδισε την… προαγωγή του στη Μπουντεσλίγκα, οδηγώντας την Άουγκσμπουργκ να δαπανήσει σχεδόν 3,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του το καλοκαίρι του 2015. Στην Άουγκσμπουργκ έκανε όλη τη Γερμανία να μιλάει γι’ αυτόν, ειδικά για τις επιδόσεις του στο μοίρασμα ασίστ. Κατέγραψε συνολικά 156 συμμετοχές, 15 γκολ και 29 ασίστ.

Έμεινε μια πενταετία στην Άουγκσμπουργκ, η οποία τελικώς το 2020 τον πούλησε στην ολλανδική PSV Αϊντχόφεν έναντι 10 εκατ. ευρώ. Στην Ολλανδία πήρε πάλι φανέλα βασικού, κατακτώντας ένα Κύπελλο (2022) και ένα Σούπερ Καπ (2021) σε 117 συμμετοχές με 8 γκολ και 20 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2023 επαναπατρίστηκε, αφού παραχωρήθηκε δανεικός στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία εν τέλει έξι μήνες μετά τον αγόρασε από την Αϊντχόφεν. Στην ομάδα της Φρανκφούρτης αγωνίστηκε σε 42 παιχνίδι, σκοράροντας μία φορά και δίνοντας 5 ασίστ. Ο Φίλιπ Μαξ μετράει τρεις συμμετοχές στην εθνική Γερμανίας.

Ο Μαξ πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 3.

Καλωσορίζουμε τον Φίλιπ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Παναθηναϊκός – Άγιαξ: Ενισχύονται σημαντικά οι Ολλανδοί

Στο στρατόπεδο του Αίαντα υπάρχει σημαντική αγωνιστική ενίσχυση ενόψει των δύο αναμετρήσεων κόντρα στο Τριφύλλι. Και αυτό, διότι δύο ποδοσφαιριστές του επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το Euro της Γερμανίας και ενόψει των συγκεκριμένων αγώνων. Ο λόγος για τους Στίβεν Μπέργκβαϊν και Μπράιαν Μπρόμπεϊ.

Ο Μπέργκβαϊν αγωνίστηκε ως βασικός στα δύο από τα τρία παιχνίδια του Euro με την εθνική Ολλανδίας. Αγωνίζεται ως δεξιός και αριστερός χαφ – εξτρέμ και είναι 26 ετών. Αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του. Πέρυσι σε 29 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη πέτυχε 13 γκολ και 4 ασσίστ. Λέει πολλά για την ποιότητά του το γεγονός πως το 2020 τον είχε αγοράσει η Τότεναμ από την Αϊτχόφεν έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ 31, εκατομμύρια δαπάνησε η νυν ομάδα του για να τον κάνει δικό της 2 χρόνια μετά.

Ο Μπρόμπεϊ είναι μόλις 22 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός και πολλοί πιστεύουν πως το μέλλον του θα είναι λαμπρό. Τον αγόρασε ο Άγιαξ από τη Λειψία το 2022 έναντι 16,4 εκατομμυρίων ευρώ. Τη σεζόν 2022-23 είχε 32 συμμετοχές με 13 γκολ και 3 ασσίστ. Ενώ πέρυσι είχε 40 συμμετοχές, 20 γκολ και 9 ασσίστ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές επέστρεψαν πριν λίγες μέρες στις προπονήσεις και θα είναι -όπως όλα δείχνουν- πανέτοιμοι, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα τους κόντρα στην ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο.

Η πράσινη λίστα στην UEFA

Οι ανέτοιμοι, άλλα και ο Ρούμπεν Πέρεθ έμειναν εκτός της αρχικής δήλωσης της ευρωπαϊκής λίστας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Δηλώθηκε η ευρωπαϊκή λίστα του τριφυλλιού στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι «πράσινοι» δεν έχουν ανάμεσα στα 22 ονόματα τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ακόμη δεν έχει προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς κι έτσι δεν θα είναι έτοιμος όπως όλα δείχνουν. Αν αυτό αλλάξει μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (παραμονή του πρώτου αγώνα) τότε μπορεί να γίνει αλλαγή στη λίστα.

Πέρα απ’ τον Έλληνα στράικερ, εκτός λίστας είναι και οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον και Ρούμπεν Πέρεθ.

Στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού δηλώθηκε ο Τετέ, ο οποίος πήρε τη θέση του Αϊτόρ.

Αναλυτικά η λίστα του «τριφυλλιού»:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Λημνιός, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Βιλένα, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Τετέ, Γερεμέγεφ και Σπόραρ.

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο γήπεδο όπου «γράφτηκαν» ένδοξες σελίδες της ιστορίας του συλλόγου και ξεκινάει τη νέα αγωνιστική περίοδο με στόχο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και την ευρωπαϊκή διάκριση.

Από την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 στις 3 το μεσημέρι και για δέκα ημέρες σε προνομιακές τιμές, ξεκινάει η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2024/25!

Προτεραιότητα να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους στις προνομιακές τιμές  έως και την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 2μ.μ. θα έχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι διαρκείας της περσινής σεζόν.

Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 4 μ.μ. και έως τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στις 5.30 μ.μ., αποκτούν όλοι οι φίλαθλοι τη δυνατότητα να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους σε προνομιακή τιμή.

Για τα ισχύοντα από Τρίτη 30 Ιουλίου και έπειτα θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για όλους τους αγώνες σε Ευρώπη (προκριματικά, ομίλους, περαιτέρω φάσεις), Πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και play offs), Κύπελλο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι η εγγραφή (ή η ανανέωση της συνδρομής) ως μέλους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Τα οικογενειακά πακέτα αφορούν τις θύρες 5, 7, 9 και ισχύουν για παιδιά γεννηθέντα μετά την 1/1/2012 συνοδευόμενα από γονέα.

Τα ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% θα πρέπει να απευθύνονται στο info@paotickets.gr για την αποστολή του πιστοποιητικού ΚΕΠΑ.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται αποκλειστικά μέσω Internet στο www.pao.gr.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σας ενημερώνει ότι με τη νέα νομοθεσία για τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα θα πρέπει:

  • Τα στοιχεία που δηλώνετε στην αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, να ταυτίζονται με τα στοιχεία των πραγματικών κατόχων. Σε διαφορετική περίπτωση η κάρτα διαρκείας θα ακυρώνεται.
  • Να αποθηκεύετε ψηφιακά την κάρτα διαρκείας σας στο gov.gr wallet και να την επιδεικνύετε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου κατά την είσοδό σας στην αθλητική εγκατάσταση, κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο γήπεδο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό εισιτήριο και τις οδηγίες χρήσης του, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.
  • Όσοι φίλαθλοι είναι αλλοδαποί και δεν διαθέτουν κωδικούς taxis net για την πρόσβαση στο gov wallet, απευθύνονται μέσω email στο info@paotickets.gr.

Για την πρόσβαση των κατόχων διαρκείας της περσινής σεζόν στην πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων, θα χρειαστεί να εισάγετε τον οκταψήφιο κωδικό του barcode του εισιτηρίου σας της περσινής σεζόν χωρίς να συμπεριλάβετε την παύλα.

Για να δείτε το έντυπο με όλες τις πληροφορίες για τις κάρτες διαρκείας της σεζόν 2024-2025, πατήστε εδώ

Πατήστε εδώ για αγορά διαρκείας.