Θανατηφόρο τροχαίο Πατρών – Πύργου, πατέρας 45χρονου: «Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε, έφυγε τσάμπα»

Ο 45χρονος Γιάννης Σάσσαλος, σκοτώθηκε  στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, τα ξημερώματα της Πέμπτης 8/08/2024. Πέρυσι την ίδια ημέρα είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

τροχαίο

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του 45χρονου Γιάννη Σάσσαλου, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης 08/08/2024  στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου.

Πατρών-Πύργου: Ποιος είναι ο 45χρονος που διαμελίστηκε στο θανατηφόρο τροχαίο, είχε εμπλακεί σε ακόμη δύο ατυχήματα

Ο 45χρονος έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε δύο κολώνες. Δυστυχώς, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ήταν ίδια ημέρα πέρυσι, όταν ο Γιάννης είχε εμπλακεί και σε άλλο τροχαίο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, όπως λέει ο πατέρας του. Σε δηλώσεις του στον Alpha, εμφανίστηκε συγκλονισμένος για το κακό που βρήκε την οικογένειά τους. «Για φαγητό είχε πάει, δεν μπορούμε να το χωνέψουμε, πώς έφυγε έτσι, τσάμπα. Από ό,τι μου λένε, πρέπει να κλάταρε κάποιο λάστιχο μπροστά», λέει αρχικά ο πατέρας του 45χρονου.

Όπως εξηγεί στη συνέχεια, «είναι προγραμματιστής στα αγωνιστικά της περιοχής και της Ελλάδας. Μαγαζί δικό του. Είχε πάει εξωτερικό, είχε πάει Αγγλία. Μηχανικός στο συνεργείο και προγραμματιστής αυτοκινήτων. Αυτός που παίρνει τον εγκέφαλο και βάζει καινούργιο».

Σε ερώτηση εάν ο Γιάννης λάτρευε την ταχύτητα, ο πατέρας του απάντησε: «ναι, την λάτρευε. Ήταν λάτρης. Γι’ αυτό είχε και αμάξι 80.000 ευρώ. Έχει τρέξει και σε αγώνες  και με μηχανές έτρεχε, με όλα έτρεχε».

«Πέρυσι, την ίδια ακριβώς ημέρα είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα. Στο παρελθόν είχε μπει ένας στο αντίθετο ρεύμα και τον είχε πάρει μπροστά. Τότε που είχε σπάσει χέρια, πόδια, λεκάνη. 8 Αυγούστου, πέρυσι και 8 Αυγούστου σήμερα το πρωί σκοτώθηκε. Την ίδια ημέρα, ακριβώς 8», προσθέτει ο πατέρας του 45χρονου.

Ένας φίλος του μίλησε για το τροχαίο, που είχε πέρυσι: «Είχε πεταχτεί κάποιο φορτηγό σε λάθος σημείο και τον είχε χτυπήσει άσχημα. Είχε μείνει αρκετό καιρό σε αναπηρικό καροτσάκι. Τώρα, πρόσφατα είχε συνέλθει».