Στην Πάτρα το σούπερ γιοτ του Roberto Cavalli: Χαζεύουν οι περαστικοί με την εντυπωσιακή μαύρη θαλαμηγό ΦΩΤΟ

Το πολυτελές σούπερ γιοτ που ανήκε στον πασίγνωστο σχεδιαστή μόδας, πριν πεθάνει τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 83 ετών, κατάπλευσε στο παλιό λιμάνι της Πάτρας

Πάτρα

Το σούπερ γιοτ «Aquila» του αείμνηστου Ιταλού σχεδιαστή μόδας Roberto Cavalli, έχει αγκυροβολήσει από το βράδυ της Πέμπτης στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, προερχόμενο από την Χαλκίδα.

Το πολυτελές σούπερ γιοτ που ανήκε στον πασίγνωστο σχεδιαστή μόδας, πριν πεθάνει τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 83 ετών, κατάπλευσε στο παλιό λιμάνι της Πάτρας και το αεροδυναμικό του σχήμα, σε συνδυασμό με το κατάμαυρο χρώμα του, μαγνητίζουν τα βλέμματα των περαστικών, οι οποίοι σταματούν για να το φωτογραφίσουν.

ΓΙΟΤ CAVALLI

ΓΙΟΤ CAVALLI

Εντυπωσιακό εκτός από το εξωτερικό είναι και το εσωτερικό του γιοτ

ΓΙΟΤ CAVALLI

«Το μαύρο χρώμα όσο και οι διαστάσεις του, σου σου κόβουν την ανάσα», ανέφερε στο pelop.gr περαστικός που εντυπωσιάστηκε από την μαύρη θαλαμηγό των 42 μέτρων. Το «Aquila» είναι από εκείνα τα σκάφη που σου μένουν για πάντα όταν τα δεις, ίσως επειδή ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό αλλά και τη γενικότερη αισθητική του.

ΓΙΟΤ CAVALLI

Ξεχωριστή είναι η εσωτερική διακόσμηση

ΓΙΟΤ CAVALLI

Ο μεγάλος Ιταλός σχεδιαστής Roberto Cavalli

ΓΙΟΤ CAVALLI

Το «Aquila» σχίζει τα κύματα

Μάλιστα, ο σημερινός του ιδιοκτήτης, Ανδρέας Παναγιώτου, ένας Κύπριος πάμπλουτος επιχειρηματίας που χαρακτηρίζεται ως «βασιλιά του real estate» στη Βρετανία, λέγεται ότι αγόρασε το σκάφος από τον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή, με τον όρο να μείνει όλη η διακόσμηση και τα επιλεγμένα αντικείμενα από τον ίδιο τον σχεδιαστή, καθώς αντικατοπτρίζουν την αισθητική του και τη λατρεία του για το animal print και την πολυτέλεια.

ΓΙΟΤ CAVALLI

Εντυπωσιάζει η μαύρη θαλαμηγός των 42 μέτρων

Πάτρα

Ο σημερινός του ιδιοκτήτης του γιοτ, Ανδρέας Παναγιώτου, ένας Κύπριος πάμπλουτος επιχειρηματίας που χαρακτηρίζεται ως «βασιλιά του real estate» στη Βρετανία

Κατασκευασμένο στα ναυπηγεία της ιταλικής Baglietto, το γιοτ μπορεί να φιλοξενήσει δέκα άτομα στις πέντε καμπίνες του και έχει οχτώ άτομα για πλήρωμα.