Πρόβλημα με τα πλακάκια – Πότε θα ανοίξει ξανά το «Α. Πεπανός»; – Τι λέει το ΠΕΑΚ

Το πρόβλημα με τα πλακάκια στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» οδηγεί σε καθυστέρηση στην επαναλειτουργία της εγκατάστασης.

«Α. Πεπανός» Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το πότε ακριβώς θα ανοίξει το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ο ναυταθλητικός κόσμος της περιοχής μας έχει μια μεγάλη απορία αυτό το διάστημα: Πότε θα ανοίξει ξανά το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»; Μέχρι αυτήν τη στιγμή που μιλάμε κανείς δεν είναι σε θέση να απαντήσει με σιγουριά, λόγω των εργασιών που γίνονται στις δεξαμενές της εγκατάστασης.
Πέρα από τον καθαρισμό του νερού, φαίνεται πως προέκυψε κι ένα θέμα με τα πλακάκια, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να έχουμε και μια – το λιγότερο – 10ήμερη καθυστέρηση στην επαναλειτουργία του «Α. Πεπανός» μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικές εργασίες. Οπως καταλαβαίνει κανείς, η παραπάνω εκκρεμότητα δημιουργεί πονοκέφαλο κυρίως στην Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ, η οποία καλείται να αναπροσαρμόσει το πλάνο της προετοιμασίας της ενόψει της επιστροφής της στην Α1 Εθνική. Το νέο πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου, οπότε εάν όντως επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και καθυστερήσει η επαναλειτουργία του «Α. Πεπανός» θα υπάρξει πρόβλημα στη ΝΕΠ. Το πώς θα ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα είναι κάτι που λύνεται με δύο τρόπους: Είτε με το να δούμε τους παίκτες του Μάκη Λυκούδη να κάνουν προπονήσεις στο θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας (!) είτε με το να πιάσουν δουλειά σε κάποιο άλλο κολυμβητήριο. Κι επειδή κυκλοφόρησε το σενάριο του να μετακομίσει προσωρινά η ΝΕΠ στο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς», οι άνθρωποι του ΝΟΠ σχολίαζαν χθες στην «Π» ότι δεν έχουν κάποια σχετική ενημέρωση από τους διοικούντες των «δελφινιών». Σημειωτέον ότι το αρχικό πλάνο του Μάκη Λυκούδη έλεγε έναρξη προετοιμασίας στις 26 Αυγούστου, όπως θα κάνουν οι περισσότερες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Το πλάνο αυτό έχει ήδη αλλάξει!

Χθες ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚ Σταύρος Γεράνιος σχολίασε στην «Π» ότι: «Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο το συντομότερο δυνατόν. Μιλάμε μάλλον για τα μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου. Υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές».