Σαντορίνη: Συλλήψεις καπετάνιου και ύπαρχου πλοίου μετά από τραυματισμό 2 επιβατών

Σύμφωνα με το Λιμενικό, κατά την αποβίβαση από τον αριστερό καταπέλτη του πλοίου, μία 35χρονη γλίστρησε και έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στη μέση, τον αυχένα και στο αριστερό χέρι. Στη συνέχεια, ένας 53χρονος στην προσπάθειά του να την βοηθήσει, γλίστρησε στον καταπέλτη και τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι

Σαντορίνη

Δύο επιβάτες πλοίου τραυματίστηκαν χθες βράδυ κατά την αποβίβασή τους στο λιμάνι της Σαντορίνης. Για το περιστατικό συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου CHAMPION JET 1.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, κατά την αποβίβαση από τον αριστερό καταπέλτη του πλοίου, μία 35χρονη γλίστρησε και έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στη μέση, τον αυχένα και στο αριστερό χέρι. Στη συνέχεια, ένας 53χρονος στην προσπάθειά του να την βοηθήσει, γλίστρησε στον καταπέλτη και τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ίδια μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθησαν ο 32χρονος πλοίαρχος και ο 37χρονος ύπαρχος του πλοίου, για παράβαση των άρθρων 291 «Διατάραξη της ασφάλειας σιδηροδρόμων, πλοίων και αεροσκαφών», 306 «Έκθεση«, 307 «Παράλειψη προσφοράς βοήθειας» και 314 «Σωματική βλάβη από αμέλεια» του Π.Κ. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.