Γιώργος Πατούλης: Με φουσκωμένη κοιλιά η σύντροφος του πρώην περιφερειάρχη ΦΩΤΟ

Ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται πως περιμένει δίδυμα και η σύντροφός του, Νάνσυ Κοίλου να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Πατούλης

Η είδηση ότι ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας κάνει τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί.

Σε δημοσίευμα που υπογράφει η Σάσα Σταμάτη, ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται πως περιμένει δίδυμα και η σύντροφός του, Νάνσυ Κοίλου να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Γιώργου Πατούλη, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής το έχει ήδη ανακοινώσει στο γιο του Αλέξανδρο, λέγοντάς του ότι σε λίγο καιρό θα αποκτήσει αδέλφια.

Ο Γιώργος Πατούλης μετά τον χωρισμό του από τη Μαρίνα Σταυράκη κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, έχει γίνει γνωστή η σχέση του με τη Νάνσυ Κοίλου, πρώην συνεργάτιδά του στην Περιφέρεια Αττικής. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιβάλλον του, συζεί τον τελευταίο καιρό στη Γλυφάδα και σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί στον κόσμο τα παιδάκια του.

Η Νάνσυ Κοίλου απεικονίζεται με φουσκωμένη κοιλιά.

Πατούλης

Φωτογραφία: Εφημερίδα ON TIME

Σύμφωνα με το tlife, σε επικοινωνία που είχε η Σάσα Σταμάτη με τον Γιώργο Πατούλη, ο ίδιος αρνήθηκε την είδηση, κλείνοντας βιαστικά το τηλέφωνο.

 

Διαβάστε επίσης:

Ξηρασία και λειψυδρία απειλούν παραγωγή και τουρισμό – Ο πρώην αντιπρύτανης μιλά στην «Π» και εξηγεί γιατί η Ελλάδα βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο

Πάτρα: 37χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της με χάπια στην πλατεία Βουδ

Χαλκιδική: Παρέμβαση εισαγγελέα εφετών για τον τραγικό θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ

Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Πώς αντέδρασε ο γιος του 44χρονου, νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις

Τα οικονομικά μέτρα που θα περιλαμβάνει το «καλάθι» της ΔΕΘ, πού προσανατολίζεται το κυβερνητικό επιτελείο ΒΙΝΤΕΟ