Ερύμανθος: Ολα έτοιμα για την Αγροτική Εκθεση Χαλανδρίτσας

Τα περίπτερα κι εφέτος διατέθηκαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με περισσότερους από 130 εκθέτες να οριστικοποιούν εγκαίρως τη συμμετοχή τους, καταδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τη δυναμική της διοργάνωσης, η οποία εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο.

Ερύμανθος

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση της 21ης Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας – «AgreXa 2024» που θα διεξαχθεί από 5 έως 8 Σεπτεμβρίου στον παραδοσιακό οικισμό της Χαλανδρίτσας του Δήμου Ερυμάνθου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλανδρίτσας

Τα περίπτερα κι εφέτος διατέθηκαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με περισσότερους από 130 εκθέτες να οριστικοποιούν εγκαίρως τη συμμετοχή τους, καταδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τη δυναμική της διοργάνωσης, η οποία εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο.

Επιχειρήσεις, παραγωγοί και ελεύθεροι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό, κτηνοτροφικό και διατροφικό τομέα, καθώς και σύλλογοι με εθελοντική, αθλητική, πολιτιστική και κοινωνική δράση θα έχουν την ευκαιρία επί τέσσερις ημέρες  να παρουσιάσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το έργο τους.

Η αναγνωρισιμότητα και οι νέες προοπτικές της Έκθεσης αποτελούν κυρίαρχα συστατικά του επιτυχημένου αυτού θεσμού, ο οποίος διευρύνει συνεχώς τα αναπτυξιακά του χαρακτηριστικά, συμβάλλοντας καταλυτικά στη διασύνδεση της επιχειρηματικότητας με την πρωτογενή παραγωγή και στην αξιοποίηση νέων καινοτομιών και τεχνολογιών στον Αγροτοκτηνοτροφικό τομέα.

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής σε ανοικτή πρόσκληση που απευθύνει αναφέρει «είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε για ακόμη μία χρονιά εκθέτες και επισκέπτες στην Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας «AgreXa 2024», η οποία αποτελεί σπουδαία ευκαιρία δικτύωσης με επιχειρήσεις, παραγωγούς, επιστήμονες, φορείς και κορυφαίους εκθέτες, γνωριμίας με σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες τομέα, αλλά και συμμετοχής σε γόνιμες συζητήσεις που ζυμώνουν τις εξελίξεις στον πρωτογενή τομέα. Για τέσσερις ημέρες μέσα από μία σειρά πολύπλευρων και στοχευμένων δράσεων και εκδηλώσεων που αναδεικνύουν τον εκθεσιακό, πολιτιστικό και οικονομικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, στη Χαλανδρίτσα και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου θα αποτυπωθεί ο παλμός της αγροτικής ανάπτυξης.

Με την πεποίθηση ότι η «AgreXa 2024» θα αποτελέσει κι εφέτος τόπο ανταλλαγής πληροφοριών, ιδεών, εμπειριών και τεχνογνωσίας προσκαλώ τον κόσμο να περιηγηθεί στους χώρους της έκθεσης, στα λιθόστρωτα σοκάκια της Χαλανδρίτσας, να γνωρίσει τους εκθέτες, να συμμετέχει στο πλούσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων και βεβαίως, να γευτεί τα παραδοσιακά προϊόντα. Ευχαριστώ τους συνδιοργανωτές, τους εργαζόμενους του Δήμου μας, τους επαγγελματίες που συμμετέχουν και τους χορηγούς της Έκθεσης για την εμπιστοσύνη και τη διαχρονική τους στήριξη».

Ερύμανθος Ερύμανθος