Ο Κυριακόπουλος είναι βασικός στη Siere A, αλλά δεν…κάνει για την Εθνική!

Συνολικά με Σασουόλο, Μπολόνια, Μόντσα έχει αγωνιστεί σε 132 παιχνίδια μοιράζοντας 16 ασίστ, ενώ έχει σκοράρει δύο φορές

Siere A

Ο 28χρονος πατρινός αμυντικός της Μόντσα, Γιώργος Κυριακόπουλος, από το καλοκαίρι του 2019 όταν μετακόμισε από τον Αστέρα και την Τρίπολη στην Ιταλία για λογαριασμό της Σασουόλο έχει σταθερά πολύ καλή παρουσία στη Siere A.

Από πέρυσι συνεχίζει την καριέρα του στη Μόντσα και τη σεζόν 2023-24 είχε μαζί της 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τις 20 σαν βασικός μοιράζοντας τρεις ασίστ. Συνολικά στη Siere A με Σασουόλο, Μπολόνια, Μόντσα έχει αγωνιστεί σε 132 παιχνίδια μοιράζοντας 16 ασίστ, ενώ έχει σκοράρει δύο φορές.

Siere A

Στην Ελλάδα με τον Αστέρα Τρίπολης στη Super League 1 είχε 58 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και μία ασίστ.

Φέτος στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Ιταλικού πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της Μόντσα και μάλιστα στην 2η αγωνιστική ψηφίστηκε στην κορυφαία 11άδα!

Με τον Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνική μας ομάδα ήταν «ξεγραμμένος». Όταν ανέλαβε υπηρεσιακός ο Νίκος Παπαδόπουλος στο τέλος της περυσινής σεζόν για τα φιλικά τον Ιούνιο με Γερμανία και Μάλτα κλήθηκε εκ νέου στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τότε φάνηκε ότι ίσως κάτι να αλλάζει…

Όμως δεν συμπεριλήφθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις κλήσεις για τα παιχνίδια που θα παίξει η Ελλάδα στις 7 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης με τη Φινλανδία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Nations League (League B, 2ος Όμιλος) και για αυτό που θα παίξει στο Δουβλίνο απέναντι στην Ιρλανδία (10 Σεπτεμβρίου) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της ίδια διοργάνωσης.

Πλέον θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντιμετώπιση που θα τύχει και στη συνέχεια ο Κυριακόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Θύελλας Πατρών.