Σαλαμίνα: Προφυλακιστέος ο επίδοξος βιαστής – Θέλει να μηνύσει τον άνδρα που έσωσε την 20χρονη

Ο κατηγορούμενος φέρεται να κατηγόρησε τον 39χρονο που τον σταμάτησε, για ξυλοδαρμό και παράνομη βιντεοσκόπηση.

Σαλαμίνα

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία στον ανακριτή ο επίδοξος βιαστής της Σαλαμίνας, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα καταθέσει μήνυσει εναντίον του ανθρώπου που τον σταμάτησε και έσωσε την 20χρονη.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος φέρεται να κατηγόρησε τον 39χρονο που τον σταμάτησε, για ξυλοδαρμό και παράνομη βιντεοσκόπηση.

Ο 39χρονος σε δηλώσεις που έκανε, ανέφερε: «Ένα σκουπίδι είναι. Γελάω με αυτά που λέει αυτός και η οικογένειά του πως θα μου κάνουν μήνυση. Δυο φάπες έφαγε. Έσωσα μια κοπέλα και άλλες τόσες με το βίντεο που ανέβασα. Τι προτιμάτε; Να μην τον βάραγα και να την βρίσκαμε πνιγμένη;».

Υπενθυμίζεται, πως ο επίδοξος βιαστής της Σαλαμίνας έχει συλληφθεί για επιθέσεις σε γυναίκες, ανήλικη, ναρκωτικά και διαρρήξεις.

Η 20χρονη που γλίτωσε τον βιασμό: «Ευτυχώς με έσωσε ο Αχιλλέας»

To τι συνέβη, περιέγραψε η 20χρονη κοπέλα από τη Σαλαμίνα που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού ενός 35χρονου.

«Κατεβαίνω από το λεωφορείο γύρω στις 14:30, τον είδα ότι με ακολουθούσε. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν στα σκαλιά, κατεβαίνω στην παραλία. Με ενόχλησε δύο φορές. Του κάνω ότι ”δεν θέλω παραπάνω γνωριμίες”, τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά. Γυρνάει και μου κάνει ότι άμα δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι. Ενημερώνω τον φίλο μου ότι με ενοχλεί ένας εδώ πέρα. Από τον φόβο μου μπήκα μέσα και ξεκίνησα να κολυμπάω και κολυμπούσε μαζί μου» είπε αρχικά στο Mega και το Live News.

«Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ» πρόσθεσε και συνέχισε: «Η Αστυνομία έκανε να έρθει μία ώρα και δέκα λεπτά. Κάλεσα κι εγώ και ο Αχιλλέας την Αστυνομία. Μας ειρωνεύτηκαν κι από πάνω ότι ”τι να κάνω; να πετάξω;”. Είχα βιώσει αυτό το σοκ και η αστυνομία αργούσε τόσο πολύ να έρθει».

Διαβάστε επίσης:

Γηροκομειό: Ολοκληρώνονται οι καθαρισμοί, κλιμάκιο γεωλόγων τη Δευτέρα για αναγνώριση κινδύνων

Αχαΐα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Κάλφα από κεραυνό, μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Καιρός: Καταιγίδα στην Αττική, διακοπές ρεύματος και κεραυνοί

Βόλος: Νέες εικόνες από την απομάκρυνση των νεκρών ψαριών, σε ποιες παραλίες πρέπει να αποφεύγεται η κολύμβηση ΒΙΝΤΕΟ

Θετική απάντηση για τον τεχνικό έλεγχο στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: «Γιάννη ζεις, θα δικαιωθείς» φώναζαν οι φίλοι του 19χρονου