Οι επιστροφές Ν. Μασούρα, Πατρινού στην Παναχαϊκή και οι αποχωρήσεις

Γιατί ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν ο Παντεκίδης, τι ισχύει με Πέρεθ, που θα υπάρχει έξτρα ενίσχυση

επιστροφές

Μπήκαμε στον Σεπτέμβριο και η Παναχαϊκή έχοντας διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της συνεχίζει τις προσθήκες με στόχο να γίνει πιο δυνατή και να μπει στο πρωτάθλημα «αρματωμένη»!

Καταρχήν προχώρησε σε οριστική συμφωνία για επιστροφή του επιθετικού Θέμη Πατρινό, πρώτο της σκόρερ πέρυσι, που τον ξέρει πολύ καλά ο Γιάννης Τάτσης.

Παράλληλα επειδή προέκυψε θέμα με τον κεντρικό αμυντικό Φώτη Παντεκίδη, που ζήτησε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει κινήθηκε άμεσα και απέκτησε τον Μάριο Κωστούλα, ο οποίος αγωνίζεται επίσης στο κέντρο της άμυνας. Ο Κωστούλας πέρυσι αγωνίστηκε στην Καλαμάτα, ενώ ο Παντεκίδης λέγεται ότι οδεύει προς τον Μακεδονικό.

Όμως οι κινήσεις της Παναχαϊκής στο μεταγραφικό παζάρι συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πλάνο που περιλαμβάνει την απόκτηση τερματοφύλακα, μπακ και αμυντικού μέσου.

Ο αμυντικός μέσος προορίζεται για να δίνει ανάσες στον Καστεγιάνο, ο τερματοφύλακας για να κάνει ισχυρό δίδυμο με τον Κολοβούρη και ο μπακ για μία ακόμη επιλογή στην άκρη της άμυνας. Μάλιστα για τη θέση του μπακε όπως επέστρεψε ο Θέμης Πατρινός, αναμένεται να επιστρέψει και ο Νίκος Μασούρας.

Σε κάθε περίπτωση θυμίζουμε ότι η θερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ έως τις 30 Σεπτεμβρίου μπορούν οι ομάδες να εντάξουν στο δυναμικό τους ελεύθερους παίκτες.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Είναι δεδομένο ότι αφού η Παναχαϊκή κάνει προσθήκες θα πρέπει παράλληλα να υπάρξουν και αποχωρήσεις. Δεν γίνεται το ρόστερ να αυξάνεται συνεχώς, αφού ο Γιάννης Τάτσης θα ήθελε η ομάδα να πορευτεί με 27-28 παίκτες. Προς αποχώρηση λοιπόν είναι ο Πέρεθ, θα αποχωρήσει ο Παντεκίδης και ίσως κάποιος-κάποιοι ακόμη…