Ερύμανθος: Ανοίγει τις πύλες της η 21η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας «AgreXa 2024»

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής απευθύνει ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής στις 4ήμερες εκδηλώσεις που ξεκινούν την Πέμπτη και θα κορυφωθούν την Κυριακή με τις «Γιορτές Αχαϊκής Γης – Γεύσεις Ερυμάνθου – Φέτα: ο Λευκός Χρυσός της Ελλάδας!»

Ερύμανθος

Ανοίγει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου τις πύλες της η 21η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας «AgreXa 2024», ένας θεσμός που συνεχίζει το αέναο ταξίδι του στο χρόνο με μεγάλη αποδοχή και αναγνωρισιμότητα.

Η 21η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας, η οποία αναμένεται κι εφέτος να αποτελέσει πεδίο ανάδειξης των μεγάλων δυνατοτήτων του αγροτοκτηνοτροφικού κλάδου διοργανώνεται από τον Δήμο Ερυμάνθου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος, του Επιμελητηρίου Αχαΐας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίτσας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής απευθύνει ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής στις 4ήμερες εκδηλώσεις που ξεκινούν την Πέμπτη και θα κορυφωθούν την Κυριακή με τις «Γιορτές Αχαϊκής Γης – Γεύσεις Ερυμάνθου – Φέτα: ο Λευκός Χρυσός της Ελλάδας!», διαγωνισμό γευσιγνωσίας, αφιέρωμα στα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, χορευτικά και μουσική βραδιά από μουσικό συγκρότημα με έντεχνο, λαϊκό & δημοτικό τραγούδι.

«Στους πρόποδες του Ερυμάνθου, σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο όπου οι παραδόσεις, ο πολιτισμός, η παραγωγή και η δημιουργία συνυφαίνουν την εξέλιξη και την πρόοδο, φιλοξενείται από 5 έως 8 Σεπτεμβρίου μία από τις πιο σημαντικές αγροτικές εκθέσεις της χώρας, που συνδέει τον πρωτογενή τομέα με την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να αγκαλιάσετε την Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας, να περιηγηθείτε στους χώρους της έκθεσης και τα γραφικά σοκάκια της Χαλανδρίτσας, να γνωρίσετε τους εκθέτες, να συμμετάσχετε στο πλούσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων και φυσικά, να γευτείτε τα παραδοσιακά μας προϊόντα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκθέτες που συμμετέχουν στην Έκθεση στηρίζοντας ενεργά με την παρουσία τους τη διοργάνωση, αλλά και όλους τους συλλόγους και φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και θα πλαισιώσουν το τετραήμερο των εκδηλώσεων, δίνοντας ένα ξεχωριστό παραδοσιακό και πολιτιστικό ηχόχρωμα», αναφέρει στην πρόσκλησή του, ο Δήμαρχος.

Διαβάστε επίσης:

Που βρίσκεται το Εργοστάσιο Επεξεργασίας «Φλόκα»: Νέα δεδομένα για τα σκουπίδια, έρχονται δομικές αλλαγές

Αιτωλοακαρνανία: Κεραυνός σκότωσε πάνω από 150 ζώα σε κτηνοτροφική μονάδα ΦΩΤΟ

Ουκρανία: 7 νεκροί στην πόλη Λβιβ μετά από ρωσική πυραυλική επίθεση, τρία παιδιά ανάμεσά τους ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Καιρός – Κολυδάς: Σε ποιες περιοχές αναμένονται καταιγίδες μέχρι την Κυριακή ,από Δευτέρα το πρώτο φθινοπωρινό σύστημα με πολλές βροχές

Γαλλία: Σοκάρει η κόρη του 72χρονου που οργάνωνε τους βιασμούς της από αγνώστους ΒΙΝΤΕΟ