Θάνατος υπερήλικης στο Αγρίνιο: Τι έδειξαν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Η έρευνα πάντως από την Αστυνομία συνεχίζεται, μέχρι να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο

Αγρίνιο

Γνωστοποιήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες τα αρχικά ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε στην υπερήλικη που απεβίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο νοσοκομείο του Αγρινίου

Η 95χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου την Κυριακή με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και το κεφάλι από χτυπήματα. Λίγες ώρες μετά την διακομιδή της στο νοσοκομείο, η ηλικιωμένη απεβίωσε και η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες, με βάση τις αναφορές των ιατρών.

Η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό έγινε σήμερα Τετάρτη και σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, τα πρώτα ευρήματα οδηγούν στο συμπέρασμα πως η 95χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση. Δεν φαίνεται δηλαδή να την έχει χτυπήσει κάποιος.
Θεωρείται πολύ πιθανόν να έπεσε, κάτι που επιβεβαιώνεται και από μαρτυρία.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και πιο εξειδικευμένων εξετάσεων. Η έρευνα πάντως από την Αστυνομία συνεχίζεται, μέχρι να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο η 85χρονη να έπεσε θύμα βίαιης συμπεριφοράς. Ο θάνατός της πάντως, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

 

Πηγή: agriniopress.gr

 

 

Διαβάστε επίσης

Ζάκυνθος: Υπόθεση bullying, βίας και ληστείας σε βάρος 14χρονου από συνομήλικούς του ερευνά η αστυνομία

Αχαΐα: Αφησε σημείωμα και πάτησε τη σκανδάλη

Ανασφάλιστα οχήματα: Σαρωτικοί έλεγχοι και πρόστιμα σε οδηγούς – Τι λέει στην «Π» ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ασφαλιστών

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Δήμου για τους πατρινούς αθλητές ΦΩΤΟ

«Γηρασμένο» το αεροδρόμιο Αράξου: Προβλήματα σε πάρκινγκ, γεννήτριες, πόρτες