Περιοδεία Ανδρουλάκη σήμερα στην Αχαΐα, με το βλέμμα στην αγροτιά σε Πάτρα και Αίγιο

Το μεσημέρι στο Αίγιο, το βράδυ στη Χαλανδρίτσα ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία, στο ΠΑΣΟΚ.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Το βλέμμα του στην Αχαΐα στρέφει σήμερα Παρασκευή 6/09/2024. ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου, όπου θα υπερασπιστεί τη θέση του στην ηγεσία του κόμματος.

Ο κρητικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί το μεσημέρι στο Αίγιο και στις 14.00 θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αιγιάλειας και μία ώρα αργότερα, στο καφέ «Τουριστικό Αιγίου» (Ζωοδόχου Πηγής 100, Παραλία Αιγίου) θα έχει συνάντηση με μέλη και φίλους της παράταξης.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 21.00, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παραστεί στα εγκαίνια της Αγροτικής Εκθεσης Χαλανδρίτσας, όπου μετά το πέρας της εκδήλωσης θα περπατήσει στα γραφικά σοκάκια του οικισμού για να γνωρίσει τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής που θα εκτίθενται στους πάγκους, αλλά και να συζητήσει με επαγγελματίες.

Ο Ν. Ανδρουλάκης είναι προφανές ότι θα βρεθεί και πάλι στην Αχαΐα προς τα τέλη της προεκλογικής περιόδου, αφού επενδύει στον νομό, όπως είχε πράξει και στις εσωκομματικές εκλογές του 2021.

Φέτος, ο πρόεδρος με τις επισκέψεις του στην Αχαΐα δείχνει πως παραμένει ψηλά στην ατζέντα του η περιοχή, αλλά και πως τη θεωρεί κομβικής σημασίας για το εκλογικό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάμε πως το 2021 είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη σε όλη τη χώρα πως ο Ν. Ανδρουλάκης είχε επικρατήσει στην Αχαΐα του τότε υποψήφιου Γιώργου Παπανδρέου, σε έναν νομό που ουδείς τολμούσε ποτέ να αμφισβητήσει την «παπανδρεϊκότητά» του.