Ο Απόλλων χτίζεται από την αρχή, θέλει πολλή δουλειά

Απόλλων

Ο Απόλλων χτίζει νέα ομάδα και αυτό ήταν ξεκάθαρο από το πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε προχθές στο κλειστό του γήπεδο στην Περιβόλα με τον Αστέρα Τέμενης.

Οι «μελανόλευκοι» νίκησαν 67-49 με τη διαφορά δυναμικότητας να είναι εμφανής. Όμως εμφανής ήταν και ότι χρειάζονται πολλή δουλειά. Υπάρχει υλικό, υπάρχει και χρόνος και υπάρχει και η διάθεση για να γίνουν ακόμη καλύτεροι.

Αλλωστε βρίσκονται στην περίοδο της προετοιμασίας, διάστημα στο οποίο πρέπει να εντοπιστούν οι αδυναμίες για να δουλέψει η ομάδα και να βελτιωθεί.

Και οι αδυναμίες γίνονται εύκολα ευδιάκριτες απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους και αυτός είναι ο σκοπός του σημερινού φιλικού κόντρα στη Δόξα Λευκάδας, ομάδα που θα συμματάσχει φέτος στην Elite League, μία κατηγορία δηλαδή πάνω από τη National League 1, στην οποία θα συμμετάσχει ο Απόλλων.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ
Το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας θα αρχίσει στις 18.30 με ελεύθερη είσοδος για τους φιλάθλους.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΤΥΧΙΑ
Στο ξεκίνημα του φιλικού με τον Αστέρα Τέμενης ο Γιάννης Θανόπουλος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο και θα χρειαστεί για λίγο να μείνει εκτός δράσης. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι Κυπέλου, που θα παίξει ο Απόλλων, την προσεχή Τετάρτη στο Αιγάλεω με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της α’ φάσης του θεσμού.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Από το προχθεσινό παιχνίδι απουσιάσαν οι Φώτης Ζούμπος, Δημήτρης Μάρκου, Παύλος Γεραμάνης. Το τελευταίο διάστημα και οι τρεις διαχειρίστηκαν μικροτραυματισμούς. Οι δύο πρώτοι θα παίξουν σήμερα κόντρα στη Δόξα Λευκάδας, αλλά ο τρίτος θα μείνει πάλι «εκτός». Λογικά και οι τρεις θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγάλεω.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ
Ο ΨΥΧΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
«Είμαι ευχαριστημένος, είδα αυτά που ήθελα» δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Ψυχογιόπουλος και πρόσθεσε: «Ακόμη είναι νωρίς για κρίσεις και συμπεράσματα. Η διάθεση μετράει αυτή την εποχή, απλώς χρειάζεται υπομονή».