Πρώτο τζάμπολ στην Α2 ΕΣΚΑ-Η – Live από το pelop.gr

Μετά την Α1 ΕΣΚΑ-Η, σήμερα αρχίζει και το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, το οποίο αναμένεται άκρως συναρπαστικό και που μπορεί να δώσει άνοδο ακόμη και σε 5 ομάδες!

Πρώτο τζάμπολ στην Α2 ΕΣΚΑ-Η - Live από το pelop.gr Εντός έδρας παίζει ο Προφήτης Ηλία/ΠΑΟΚ, στο Αντίρριο ο Φαέθων

Μεθαύριο θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 7 συνολικά παιχνίδια για την πρεμιέρα. ξεχωρίζει το ντέρμπι στην Αιγιάλεια ανάμεσα σε Ακράτα και Αστέρα Τέμενης, ενώ η ΑΕ Αγυιάς που συγκαταλέγεται μέσα στα φαβορί θα παίξει στου Καράτουλα με τον Πανωλενειακό. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής (σε παρένθεση οι διαιτητές):
Κλειστό γυμναστήριο Αλεξιώτισσας, 6μ.μ.: Σκαγιοπούλειο-Α.Ο. Δύμης ΄07 (Κωνσταντινίδου-Τάκης). Κλειστό γυμναστήριο Αλεξιώτισσας, 8μ.μ.: Πυρσός-Διαγόρας Βραχνεϊκων (Κωνσταντινίδου-Διαμαντή). Κλειστό γυμναστήριο Αρχαίας Ολυμπίας, 6.30μ.μ.: Ηρακλής Πύργου-Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ (Ελ Ανύ-Μάρκου). Κλειστό γυμναστήριο Ακράτας, 8μ.μ.: Ακράτα-Αστέρας Τέμενης (Κανελλόπουλος-Κωστής). Κλειστό γυμναστήριο Ροϊτίκων, 8μ.μ.: Κρόνος-Πήγασος Μπεγουλακίου (Λογοθέτης-Φωτόπουλος). Κλειστό γυμναστήριο Καράτουλα, 8.30μ.μ.: Πανωλενειακός-ΑΕ Αγυιάς (Ελ Ανύ-Μάρκου). Κλειστό γυμναστήριο Αντιρρίου, 8μ.μ.: Φαέθων Γέφυρα Αντιρρίου-Ροϊτικα (Λιαρομμάτης-Τσουρή).

Το pelop.gr θα δώσει «παρών» σε όλα τα γήπεδα.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ