Ζωή Κωνσταντόπουλου από ΔΕΘ: «Θα με δείτε σύντομα στην Πάτρα»

Μια ενδιαφέρουσα κουβέντα με την επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου είχαμε στο περιθώριο της ΔΕΘ.

ΔΕΘ Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε μια σύντομη κουβέντα μαζί μας στη ΔΕΘ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Μια τυχαία συνάντηση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Θεσσαλονίκη μπορεί να βγάλει ειδήσεις. Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για την 88η ΔΕΘ και τη συναντήσαμε κοντά στον Λευκό Πύργο, έχοντας μια σύντομη κουβέντα μαζί της.

Ποια είναι η είδηση που μας έδωσε; Οτι θα τη δούμε σύντομα στην Πάτρα για δράση και συναντήσεις που θα έχει στο πλαίσιο της ενίσχυσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν παρέλειψε να μας κάνει και σχόλια για την τρέχουσα επικαιρότητα, προβάλλοντας τις θέσεις της ως σταθερή δύναμη στον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς. «Η ”Πλεύση Ελευθερίας” έκανε απλά το πρώτο βήμα με την είσοδό της στη Βουλή και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη. Εχουμε πολλά πράγματα ακόμη να κάνουμε…», μας είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία παρακολουθεί με προσοχή όλα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, δεν άφησε ασχολίαστη και τη δημοσκοπική κι όχι μόνο καθίζηση της Νέας Δημοκρατίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δύσκολα θα αντιστραφεί η πτωτική πορεία του κυβερνώντος κόμματος.

Τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μας μίλησε με θερμά λόγια για τον πατρινό δικηγόρο και υποψήφιο την «Πλεύση Ελευθερίας» Ανδρέα Ρέγκλη.