Χαμόγελα, γνωριμία και υποσχέσεις άφησε το Patrarthlon

Patrathlon

Με επιτυχία στέφθηκαν οι πρώτοι αγώνες επίδειξης patrarthlon που ολοκληρώθηκαν χθες στην Πλαζ και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.
Μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Πλαζ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πάνω από 32 αθλήματα με τις δράσεις να γίνονται προχθές και να ολοκληρώνονται σήμερα.
Στη διάρκεια των δράσεων παρουσιάστηκαν από αθλητές και προπονητές αθλήματα πολεμικών τεχνών, ναυταθλητισμού, γυμναστικής, χορού, υγρού στίβου κ.ά.

Κάθε άθλημα είχε στήσει το δικό του περίπτερο και έκανε επίδειξης σε νεαρά παιδιά. Κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων επίδειξης βρέθηκαν αθλητές υψηλού επίπεδου, όπως η κορυφαία κολυμβητήρια της Πάτρας, Νόρα Δράκου η οποία μίλησε σε μικρά παιδιά για τη σπουδαιότητα του αθλητισμού, αλλά και ο πρωταθλητής Ευρώπης στο Ταε Κβον Ντο, Σωτήρης Μιχόπουλος.
Το Patrathlon ήταν μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πάτρας σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών.
Το “παρών” έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Τάκης Αντωνόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.