Ιστορική διπλή επιτυχία του ΙΟΠ στις εκλογές της ΕΙΟ

ΙΟΠ

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, εκτός από τη μεγάλη προσέλευση των Ομίλων (η οποία ξεπέρασε το 91%), που αντικατοπτρίζει την άνοδο του αθλήματος και το αυξημένο πανελλαδικά ενδιαφέρον προς το άθλημα, επαναβεβαιώθηκε πανηγυρικά η εμπιστοσύνη των σωματείων στο πρόσωπο της προέδρου και επανεξέλεξαν την Ανδρονίκη Αναστασίου στην θέση της Προέδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και για τον εκπρόσωπο της Ολυμπιακής Επιτροπής επανεκλέχθηκε για δεύτερη φορά ο Στέφανος Χανδακάς.

Όμως και για την περιοχή μας οι εκλογές ανέδειξαν και δύο ιστορικές και για πρώτη φορά σημαντικές επιτυχίες, αφού οι δυο πατρινοί υποψήφιοι στα αντίστοιχα διοικητικά συμβούλια εκλέχθηκαν.

Συγκεκριμένα πρόεδρος της ΕΑΘ (Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης) της Ε.Ι.Ομοσπονδίας  είναι ο υποψήφιος, πρόεδρος του Ι.Ο. Πατρών, Κώστας Καλογερόπουλος

Επίσης, Β’ αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ομοσπονδίας, ο επίσης υποψήφιος, Β’ αντιπρόεδρος του Ι.Ο.Πατρών, Κώστας Γεωργόπουλος

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών χαιρετίζει την εκλογική απήχηση σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο του έργου των αντιπροσώπων του, το οποίο είναι αποτέλεσμα της σημαντικής αλλά κυρίως συλλογικής δουλειάς του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου της Πάτρας και ελπίζει η εκλογική αυτή επιτυχία να μετουσιωθεί σε οφέλη στην περιφέρειά μας, στο επίπεδο του αθλητικού τουρισμού, των εγκαταστάσεων και των μεγάλων διοργανώσεων.

Οι Κώστας Καλογερόπουλος και Κώστας Γεωργόπουλος με ανακοίνωση τους ευχαριστούν τα μέλη και τους φίλους του Ι.Ο.Πατρών, που έφεραν με το έργο τους τον Όμιλο, αναγνωρίσιμο και σημαντικό ανάμεσα σε πολλούς και σημαντικούς Ομίλους στη χώρα.