«Στοίχημα» για τον Απόλλωνα BSS η ομοιογένεια

Απόλλωνα

Την ευκαιρία να δει σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι οι παίκτες του είχε ο προπονητής του Απόλλωνα BSS Γιάννης Ψυχογιόπουλος, κατά την διάρκεια του προχθεσινού εντός έδρας φιλικού με την Γαλήνη, όπου η πατρινή ομάδα νίκησε με 93-55.
Ο Ελληνας προπονητής έκανε αρκετές δοκιμές, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και είδε και τον βαθμό ομοιογένειας της ομάδας.
Επειδή το φιλικό είχε προπονητικό χαρακτήρα και δεν έχει ουσία το σκορ, το βασικό στοίχημα για τον Ψυχογιόπουλο είναι το «δέσιμο» που πρέπει να αποκτήσει το σύνολο, γιατί απαρτίζεται αποκλειστικά απο νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρσι.
Το θετικό είναι ότι υπάρχει χρόνος μέχρι τις 5 Οκτωβρίου που έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της National League 1 και ο Αθηναίος προπονητής υπολογίζει ότι με την δουλειά που θα γίνει μέχρι τότε, θα έχει καταφέρει να αυξήσει σε σημαντικό βαθμό την ετοιμότητα της ομάδας τους.
Τα 10λεπτα: 22-17, 23-14, 28-14, 20-10
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΓΕ
Το επόμενο φιλικό τεστ για τους «μελανολεύκους» θα γίνει την Τετάρτη (18,00) στο κλειστό της ΠΓΕ, με αντίπαλο την Παναχαϊκή.
Στο φιλικό αναμένεται να παίξει κανονικά και ο Θανόπουλος, αλλά και ο Μολφέτας ο οποίος από σήμερα θα μπει σε ρυθμό προπονήσεων.
Από εκεί και πέρα η Πατρινή ομάδα συζητά και για να κλείσει κα άλλο φιλικό τεστ το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.