«Αιγιάλεια, ο τόπος μας»: Εννέα Αιγιαλείς συγγραφείς των εκδόσεων Ηδύφωνο στην κεντρική εκδήλωση στο Πεδίον του Άρεως

Στο πλαίσιο του 52ου Φεστιβάλ Βιβλίου.

Αιγιάλεια

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση, που οργανώνουν οι εκδόσεις Ηδύφωνο, φιλοξενείται στο 52ο φεστιβάλ βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ.

Έχει τίτλο «Αιγιάλεια, ο τόπος μας» και εννέα Αιγιαλείς συγγραφείς των εκδόσεων Ηδύφωνο , θα παρουσιάσουν τα βιβλία τους και θα μιλήσουν για τον τόπο και τον ρόλο που παίζει στην έμπνευση και τη δημιουργία. Οι συγγραφείς είναι : η Έλλη Δρούλια με το βιβλίο της «Το πιάνο και άλλα οικογενειακά σχεδιάσματα», η Αναστασία Ευσταθίου με το βιβλίο της «Ο Σταθμάρχης», ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου με το βιβλίο «Ο τόπος μου και ο μύθος της μαρμαρωμένης γριάς», η Χριστίνα Φίλιππα με το βιβλίο «Παναγος Μελισσιώτης», η Μαρία Παναγιωτακοπούλου με το βιβλίο «Κάποτε στο Αίγιο». Επίσης συμμετέχουν οι ποιητές: Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος με την ποιητική συλλογή «Απολογία πρώτη και δεύτερη», Παναγιώτης Κουμπούρας με την ποιητική συλλογή «Δοξάρι ψυχής», Αλεξάνδρα Καρακοπούλου με την ποιητική συλλογή «Κάτω από τα σύννεφα» και Σύλβια Ξένου με την ποιητική συλλογή «Βαθιά ανάσα».

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Ελένη Παναγιωτακοπούλου, ψυχολόγος με καταγωγή από το Αίγιο ενώ ο συνθέτης Σάκης Παπαδημητρίου θα συνομιλήσει μουσικά με τα λογοτεχνικά κείμενα.

Οι εκδόσεις Ηδύφωνο, που έχουν έδρα στο Αίγιο, στηρίζουν τους συγγραφείς τους και σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ τους έδωσαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους αναγνώστες τους και να υπογράψουν τα βιβλία τους.