Στο μυαλό του Ηλία Παπαθεοδώρου…

Μια πρώτη εικόνα από όλα όσα καταγράψαμε από κοντά στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο Προμηθέας στην Πάτρα με αντίπαλο το Περιστέρι.

Παπαθεοδώρου Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δίνει οδηγίες στους παίκτες του Προμηθέα

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο «Τόφαλος» και παρακολούθησε τα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο Προμηθέας με το Περιστέρι.
Πέρα από τα τελικά αποτελέσματα (μια νίκη, μια ήττα) που σίγουρα περνούν σε δεύτερη μοίρα, είναι εμφανές ότι οι «Προμηθείς» είναι μια εντελώς καινούργια ομάδα, η οποία χτίζεται σχεδόν από μηδενική βάση και γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο χρειάζεται υπομονή και πίστωση χρόνου. Τι είδαμε, όμως, στα δυο φιλικά;
Στους γκαρντ: Οι Ντάριους Πέρι και Κένι Γουίλιαμς χρειάζονται ακόμη χρόνο προσαρμογής, ενώ ο Τζος Ανταμς ψάχνει τα πατήματά του. Σίγουρα, όμως, πρόκειται για πολύ καλούς παίκτες κι όσο περνάει ο χρόνος, θα δένουν καλύτερα μεταξύ τους. Αντώνης Κόνιαρης και Μιχάλης Λούντζης θα δώσουν πολλές λύσεις στην περιφέρεια, το ίδιο και ο αναβαθμισμένος Νάσος Μπαζίνας.
Στους φόργουορντ: Ο Γουές Ιβούντου είναι πολύ καλός παίκτης κι όταν σταθεροποιήσει την απόδοσή του θα είναι από τα βασικά «όπλα» του Προμηθέα. Παράλληλα, όλοι γνωρίζουν τι εστί Λίνος Χρυσικόπουλος και, πλέον, αυτό που απομένει είναι να δούμε και τον Τζόρντον Βαρνάντο, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στην Πάτρα και θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το πέρας των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα δώσει ευκαιρίες και στους νεαρούς Αγγελο Λάγιο και Γρηγόρη Πρέκα.
Στους ψηλούς: Ο Κέι Τζέι Γουίλιαμς είναι ένας δυναμικός παίκτης και ο Αντώνης Καραγιαννίδης έχει ταλέντο, όμως επειδή μιλάμε για μια μεγάλη και απαιτητική σεζόν, μάλλον θα χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση στη θέση «5». Εκτός αν επιστρέψει δριμύτερος ο τραυματίας Τζαβίν Ντελόριε.
Θυμίζουμε ότι ο Προμηθέας αναχωρεί την Τετάρτη 18/9 για τη Σμύρνη και τα φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους την Πίναρ Καρσίγιακα (19/9) και τη Ντενιζλί Σπορ (20/9).