Ολοκληρώθηκε η παρουσία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην 88η ΔΕΘ

Σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα  να περιηγηθούν στους «ηλεκτρονικούς χώρους εκπαίδευσης του ΕΑΠ»,  αλλά και να ενημερωθούν, μεταξύ άλλων, για τα νέα καινοτόμα Προγράμματα Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Σπουδών

Ελληνικού

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου κατά τη διάρκεια της 88η ΔΕΘ.

Σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα  να περιηγηθούν στους «ηλεκτρονικούς χώρους εκπαίδευσης του ΕΑΠ»,  αλλά και να ενημερωθούν, μεταξύ άλλων, για τα νέα καινοτόμα Προγράμματα Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Σπουδών, που έχει εκπονήσει και προσφέρει την τελευταία τριετία, καθώς και για τα σύντομα και σύγχρονα προγράμματα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.).

Με την παρουσία τους, καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης,  τίμησαν τον εκθεσιακό χώρο του ΕΑΠ, ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκος Πιερρακάκης,  η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κα. Ιωάννα Λυτρίβη,  ο πρώην Πρύτανης του ΑΠΘ και νυν Γεν. Γραμ. Ανώτατης Εκπαίδευσης καθ. Νίκος Παπαϊωάννου, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, η πρώην Υπ. Παιδείας κα. Άννα Διαμαντοπούλου και ο κ. Νίκος Παππάς πρώην Υπουργός Επικρατείας . Επιπλέον, επισκέφθηκε το περίπτερο του ΕΑΠ ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστήμιο καθ. Ανδρέας Φλώρος και ο καθ. Παναγιώτης Βλάμος μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης, σε μία συνάντηση γνωριμίας και επιβεβαίωσης της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των δύο ΑΕΙ.

Τέλος, το περίπτερο του ΕΑΠ επισκέφθηκε και η κα. Ρεγγίνα Φρέντζου, διευθύντρια της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) Ελλάδος, οργανισμού που συνεργάζεται στενά με το ΕΑΠ.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.), εκπροσωπήθηκε με επικεφαλής τον Πρύτανη καθ. Εμμανουήλ Κουτούζη, και με την παρουσία του Αντιπρύτανη Έρευνας και Καινοτομίας καθ. Αθανάσιο Μιχιώτη, τον Αντιπρύτανη  Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Εξωστρέφειας καθ. Παναγιώτη Καγιαλή και τον Αντιπρύτανη Φοιτητικής Μέριμνας καθ. Βασίλειο Βερύκειο. Επιπλέον ενημέρωση και πληροφορίες παρείχαν καθόλη τη διάρκεια της Έκθεσης τα  έμπειρα στελέχη του Ιδρύματος με τη συμμετοχή της του  μέλους  ΔΕΠ, Aν. καθ. Γεώργιο Κουλαουζίδη και της Αναπληρώτριας Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών κα. Μαριάννα Ταλιούρη.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Σε πλήρη διερεύνηση ο καθηγητής που έβγαλε φωτογραφία ανήλικη – Παιδόφιλος ή προστάτης ανηλίκων;

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε τους νέους Επιτρόπους της Κομισιόν: Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επίτροπος Μεταφορών και Τουρισμού ΒΙΝΤΕΟ

«Σπίτι μου 2»: Δύο νέες διευκολύνσεις ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πόσοι είναι οι συνολικοί πόροι

Υπερόπλο της ΑΑΔΕ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές – Αυτόματες κατασχέσεις – Ερχονται λουκέτα

Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο: Επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του, το βέλος του διαπέρασε το κρανίο