Ο Προμηθέας θα βάζει τρίποντα με την Ξυλεμπορική Πατρών

Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την Ξυλεμπορική Πατρών, συνεχίζοντας την παρουσίαση των χορηγών του.

Προμηθέας Ο Προμηθέας ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Ξυλεμπορική Πατρών

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία Ξυλεμπορική Πατρών, για την σεζόν 2024-2025.

Η Ξυλεμπορική Πατρών είναι μια κορυφαία εταιρία στην αγορά του ξύλου στην περιοχή και αρκετοί παράγοντες συνετέλεσαν σε αυτό. Η υψηλή οργάνωση, η στελέχωση και η εμπειρία του προσωπικού της Ξυλεμπορικής Πατρών είναι ένας από τους βασικούς λόγους που πιστοποιεί την ποιότητα της πορείας μας. Η εταιρία έχει πια ένα αρκετά εξαπλωμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομής στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος, με στόχο την έγκαιρη αποστολή της εκάστοτε παραγγελίας. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία εμπορευμάτων, μεγάλο διαθέσιμο όγκο εμπορευμάτων και μεγάλο αριθμό πελατών. Διαθέτει μηχανολογικό εξοπλισμό για την υλοποίηση μοναδικών έργων υψηλής αισθητικής και ποιότητας σε προκαθορισμένο χρόνο.

“Πιστοί στο όραμά μας να βοηθάμε τους μικρούς και μεγάλους κατασκευαστές να παρέχουν την καλύτερη δυνατή λύση και αποτέλεσμα σε κάθε τους έργο, η εταιρία κατατάσσεται στις μεγαλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Εγγυόμαστε για την ποιότητα και την αξιοπιστία των πελατών μας, με προοπτική τα επόμενα χρόνια να έχουμε μεγαλύτερη ανάπτυξη και επέκταση της δραστηριότητας μας στην περιοχή.Δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη μονάδα με στόχο την κάλυψη των κατασκευαστικών αναγκών σε προϊόντα ξύλου καθώς και υλικά επιπλοποιίας, της ευρύτερης περιοχής δυτικής Ελλάδος και Ιόνιων νήσων.”

Η Ξυλεμπορική Πατρών διαθέτει ολοκληρωμένη γκάμα εμπορευμάτων από τη στέγη μέχρι το πάτωμα, από το καλούπι μέχρι το έπιπλο, όπου χρειάζεται ξύλο, εργαλείο, μηχανισμός ή υλικό για να επεξεργαστεί και αναδείξει τις μοναδικές ιδιότητες του.

“Εμπορευόμαστε ολοκληρωμένη και πλούσια γκάμα υλικών για τους συνεργάτες μας έπιπλο – ξυλουργούς και κατασκευαστές , υλικά για οικοδομική ξυλεία , για σκεπές, παρκέτα , ταβάνια , εξοπλισμό καταστημάτων. Η γκάμα της βιομηχανικής ξυλείας προέρχεται κυρίως από εργοστάσια στην Ελλάδα αλλά και από όλον τον κόσμο. Επιπλέον διαθέτουμε υλικά επιπλοποιίας, βερνίκια, χρώματα, διακοσμητικά είδη και αξεσουάρ, μπαταρίες, νεροχύτες, ηλεκτρικές συσκευές, παρκέτα, πατώματα, επενδύσεις, περιφράξεις, ξυλεία στέγης και πέργκολας.

Μεγάλο μέρος της βιομηχανικής ξυλείας (μελαμίνες – mdf – κόντρα πλακέ) μεταποιούνται (τεμαχισμός – συγκόλληση – τρυπήματα – σχέδια – εργασίες CNC) για την τελική χρήση από τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρία. Σειρά μηχανημάτων διαμορφώνουν τη μασίφ ξυλεία. Εδώ και 20 χρόνια η Ξυλεμπορική Πατρών διαθέτει ολοκληρωμένη παραγωγική διαδικασία για απλές και σύνθετες κατασκευές εσωτερικού χώρου για ντουλάπες, για κουζίνα, ντουλάπες για υπνοδωμάτιο, έπιπλα για εστιατόρια και επαγγελματικούς χώρους, γραφεία, ξενοδοχεία, καταστήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σε μικρούς και μεγάλους
κατασκευαστές. Παράδοση με δικά μας αυτοκίνητα. Φροντίζουμε για την καλύτερη παράδοση σε ταχύτητα, σε συσκευασία με δίκτυο διανομής σε Αχαΐα, Νησιά Ιονίου, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία, Μεσσηνία.”

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρεία Ξυλεμπορική Πατρών και ελπίζουμε να αποτελέσει το ξεκίνημα της κοινής μας διαδρομής προς την κορυφή».