Πατέρας ξυλοκόπησε γυμνασιάρχη: Τι λέει η Αστυνομία για το επεισόδιο

Στο νοσοκομείο ο γυμνασιάρχης

Πατέρας

Πανελλήνιο σάλο έχει προκαλέσει το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό γυμνασιάρχη από πατέρα μαθητή σε σχολείο της Πάτρας που έφερε στο φως το pelop.gr, χθες Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, όλα εξελίχθησαν το πρωί της Τρίτης στο 19ο Γυμνάσιο Πατρών, το οποίο από σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου τελεί υπό κατάληψη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής τιμώρησε με ημερήσια αποβολή έναν μαθητή που επιτέθηκε σε συμμαθητή του. Η τιμωρία που επέβαλε φαίνεται πως δεν ικανοποίησε τον πατέρα του μαθητή που δέχτηκε την επίθεση, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σχολείο, ζητώντας τον λόγο από τον γυμνασιάρχη.

Πάτρα: Πατέρας μαθητή «σήκωσε χέρι» σε Διευθυντή Γυμνασίου!

Μέσα στο γραφείο του διευθυντή τα αίματα άναψαν, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον πατέρα να επιτίθεται αρχικά λεκτικά στον διευθυντή και στη συνέχεια να τον ξυλοκοπεί.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και η διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Ευγενία Πιερρή, η οποία ενημερώθηκε για ότι συνέβη και αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο διευθυντής του γυμνασίου θα καταθέσει μήνυση κατά του πατέρα, ενώ βρέθηκε σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της: “Από τους αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία, μετέβη σε σχολικό συγκρότημα και με αφορμή περιστατικό που αφορά τέκνο του, επιτέθηκε σε εκπαιδευτικό και του προκάλεσε σωματικές βλάβες με τα άκρα του”.