Κολυδάς για καιρό: «Σύντομη η διέλευση της διαταραχής από την Αττική» – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν ΒΙΝΤΕΟ

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για τα έντονα φαινόμενα.

Βροχή

Ο Θοδωρής Κολυδάς τοποθετήθηκε για το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες και τα έντονα φαινόμενα που θα επηρεάσουν ορισμένες περιοχές.

Ειδικότερα, ο διευθυντής της ΕΜΥ ανάφερε σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) ότι η συγκεκριμένη καιρική «διαταραχή» θα περάσει και από την Αττική για λίγο, επηρεάζοντας κυρίως το δυτικό και το νότιο τμήμα του νομού.

Όσον αφορά για τις περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερα είναι η Θεσσαλία, η Πιερία, οι Σποράδες, η Βόρεια Εύβοια και η Φθιώτιδα, με βελτίωση να αναμένεται το απόγευμα.

Καιρός: Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για τα έντονα φαινόμενα

«Σύντομη θα είναι η διέλευση της διαταραχής και από την Αττική, επηρεάζοντας κυρίως τα Δυτικά και Νότια του Νομού, όπως διακρίνεται από το nowcasting της meteoblue για το επόμενο δίωρο.

Mε βάση το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως τη Θεσσαλία, την Πιερία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και τη Φθιώτιδα μέχρι το απόγευμα με βελτίωση αργότερα».

 

Προειδοποίηση Τσατραφύλλια για έντονες βροχοπτώσεις μέχρι το απόγευμα σε έξι περιοχές

Από την πλευρά του, σύμφωνα με το iefimerida, ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας ανέφερε πως το απόγευμα θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή σε Λάρισα, Μαγνησία, Πιερία, Χαλκιδική (πρώτο πόδι), Σποράδες και Βόρεια Εύβοια.

«Λίγη προσοχή σήμερα μέχρι τις 20.00, για αρκετές βροχές σε σύντομο χρόνο σε Λάρισα, Μαγνησία,Πιερία,Χαλκιδική (πρώτο πόδι), Σποράδες, Β.Εύβοια. Καλημέρα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε νωρίτερα η ΕΜΥ, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα μέχρι τις απογευματινές ώρες κατά τόπους στη Θεσσαλία, στην Πιερία, στις Σποράδες, στη βόρεια Εύβοια και στη Φθιώτιδα.

Όπως αναφέρει στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού η ΕΜΥ, τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και από ισχυρούς ανέμους.

 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ξεμένει στη μέση η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος – Χωρίς χρηματοδότηση η ανάπλαση… τα «βροντάει» ο εργολάβος

Στη Βουδαπέστη κατασκευάστηκαν οι βομβητές που έγιναν βόμβες – Η Χεζμπολάχ υπόσχεται εκδίκηση ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Απόστολος Λύτρας για Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Αηδίες ότι της έριξα 30 μπουνιές», τι απαντάει η ίδια ΒΙΝΤΕΟ

Επιμελητήριο Αχαΐας: «Πραξικόπημα» κατά της υποψηφιότητας Θ. Λουλούδη – Η ανήθικη τροπολογία και το «καθεστώς»

Υπό διερεύνηση 140 άτομα για απάτη εικονικών συναλλαγών 150 εκατ. ευρώ – Στο κάδρο παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας