Γιαννούλης: Να γίνει debate και με τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε για το debate.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

O Χρήστος Γιαννούλης πρότεινε να ακολουθήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ το παράδειγμα του ΠΑΣΟΚ και να κάνει debate μεταξύ των υποψήφιων αρχηγών.

«Επειδή με ρωτήσατε για το debate του ΠΑΣΟΚ, θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ ότι πρέπει να γίνει κάτι αντίστοιχο με τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, με ακόμη πιο ελεύθερο τρόπο. Έγινε ένα βήμα, δεν το ζητώ για να παραχθεί θέαμα, αλλά για την ουσία.

Χρήστος Γιαννούλης: Τι είπε για το debate

Γιατί τη σοβαρότητα σε όποιον διεκδικεί ή όποια διεκδικεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ…Eίναι η τελευταία ευκαιρία μέσω της σοβαρότητας, της έμφασης στον πολιτικό λόγο, στην έλλειψη του παραγοντισμού, του φανατισμού και του μίσους και στην έλλειψη των κολάκων της αυλής του αρχηγού που δεν παραδέχονται τα αυτονόητα…» είπε συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το iefimerida.

 

Σχολιάζοντας τις τελευταίες τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Ο Τσίπρας δεν είναι Καραμανλής, παρεμβαίνει πολλές φορές, ακόμα και με την σιωπή ή την απόσταση, όμως πάντα οι δηλώσεις που κάνει είναι πάνω σε μία αξιακή πλατφόρμα που δεν έχει διχασμό».




 

Διαβάστε επίσης:

Χεζμπολάχ: Πάνω από 1.500 μέλη τυφλώθηκαν ή ακρωτηριάστηκαν από τους βομβητές ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε ποια εταιρεία από την Θεσσαλονίκη μπαίνει στο εμβληματικό κτίριο Τζίνη στην καρδιά της Πάτρας – Ανυπόστατες οι φήμες για φούρνο

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη ανιψιά του, την απείλησε με μαχαίρι!

Πατρινό Καρναβάλι 2025: Αποκαλύφθηκαν οι δύο αφίσες του θεσμού! Φαντασία και χρώμα στο επίκεντρο!

Αργολίδα: Σοκ με 12χρονο σε προαύλιο σχολείου, συμμαθητές του τον ξύρισαν με φαλτσέτα και του άρπαξαν 2 ευρώ