Η Άννα Διαμαντοπούλου από την Πάτρα: «Προσοχή μην κολλήσουμε… ΣΥΡΙΖΑ» ΦΩΤΟ

Δυναμική παρουσίαση της Άννας Διαμαντοπούλου στην Πάτρα με μηνύματα – Το τοπικό ΠΑΣΟΚ βγαίνει από την πολιτική χειμερία νάρκη

Άννα Πάνω από 350 κομματικά στελέχη παρόντα για την επόμενη μερα

Δυναμική εμφάνιση έκανε χθες το βράδυ στην Πάτρα η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου, σε μια συγκέντρωση που προσέλκυσε το ενδιαφέρον πάνω από 350 στελεχών στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου My Way.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Μεγάλη συγκέντρωση στην Πάτρα από την Άννα Διαμαντοπούλου ΦΩΤΟ

Η υποψήφια αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε μια εικόνα αποδόμησης του πολιτικού συστήματος της χώρας μετά τις ευρωεκλογές. Το ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε, είναι ένα μικρό, αλλά συγκροτημένο κόμμα, με ισχυρές ρίζες στην κοινωνία και με μεγάλη δυναμική, που μπορεί να δώσει απάντηση στη βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση. Η κυβέρνηση, επισήμανε η Αννα Διαμαντοπούλου, δεν έχει τίποτα άλλο να υποσχεθεί και το μόνο που κάνει είναι μια απλή διαχείριση κρίσεων, στερούμενη απαντήσεων για τις μελλοντικές προκλήσεις.

Η Αννα Διαμαντοπούλου, σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα, έστειλε το μήνυμά της για την εκλογή διαδικασία: «Κάθε μέρα που περνάει, βλέπουμε το κλίμα να αλλάζει. Σημείωσε ότι «εάν το ΠΑΣΟΚ δεν κολλήσει αυτήν την εβδομάδα ΣΥΡΙΖΑ και πορευθεί με ενότητα, και παράλληλα ο κάθε υποψήφιος, καθώς και οι άνθρωποι που τον υποστηρίζουν φερθούν με κοσμιότητα και χωρίς αντιπαλότητες, τότε η επόμενη ημέρα θα έχει κατοχυρώσει την ενότητα».

Άννα

Με Ανδ. Καράβολα, Σπ. Σκιαδαρέση και Θ. Μπαρή

Την Αννα Διαμαντοπούλου προσφώνησε ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Νίκος Μοίραλης, ο οποίος τόνισε όμως ότι «η αγκαλιά μας είναι ανοικτή για όλους όσοι προσέφεραν στην παράταξη τα προηγούμενα χρόνια, και είναι κλειστή μόνο για όσους βρήκαν καταφύγιο πολιτικό, με θέσεις εξουσίας είτε στον ΣΥΡΙΖΑ είτε στη Νέα Δημοκρατία».

Το «παρών» στην ομιλία της Αννας Διαμαντοπούλου έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος, ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, οι πρώην δήμαρχοι Ανδρέας Καράβολας και Θάνος Καρπής, ο πρώην νομάρχης Στάθης Αθανασόπουλος Σερέτης, ο επικεφαλής της περιφερειακής αξιωματικής αντιπολίτευσης Σπύρος Σκιαδαρέσης, οι πρώην βουλευτές Δημήτρης Κατσικόπουλος και Μαρία Κυριακοπούλου, ο πρώην πρύτανης Σταμάτης Αλαχιώτης, ο πρώην γραμματέας της ΝΕ Γιώργος Αθανασόπουλος, η πρώην περιφερειάρχης Δήμητρα Γεωργακοπούλου Μπάστα, νεότερα στελέχη, όπως οι Θανάσης Γιανναδάκης, Θανάσης Πετρόπουλος, Βαγγέλης Τσιμπλοστεφανάκης, Αρης Γκατζόγιας, Μάκης Φεσιάν αλλά και πιο παλιά στελέχη, όπως οι Φώτης Παπαβασιλόπουλος, Κώστας Χαρισιάδης, Ανδρέας Κελεπούρης, κ.ά.