Εκλογές Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας: Νικητής πάλι ο Γιώργος Βαγενάς

Οι χθεσινές εκλογές έγιναν διά ζώσης στο ξενοδοχείο «Δελφίνι» στην Πάτρα, όπου προσήλθαν για να ψηφίσουν 52 εκλογικοί αντιπρόσωποι, ενώ άλλοι 30 ψήφισαν διαδικτυακά.

Εκλογές Ο Γιώργος Βαγενάς με συνυποψηφίους του συνδικαλιστές της ΟΕΕΣΠ

Νικητής βγήκε ξανά στις εκλογές της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ο νυν πρόεδρος του συνδικαλιστικού φορέα Γιώργος Βαγενάς.

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα (σ.σ. βρισκόταν σε αναμονή η πιστοποίηση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας), η παράταξη του Γιώργου Βαγενά «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Εμπόρων» έλαβε 11 έδρες, έναντι 5 εδρών του συνδυασμού «Νέα Πορεία» του αντιπάλου του, Γιώργου Πασιόπουλου. Στην 1 έδρα έμεινε, όπως και στις προηγούμενες εκλογές, η «Αγωνιστική Κίνηση» με τον Κώστα Τηλιγάδη.

Να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες εκλογές, ο συνδυασμός του Γιώργου Βαγενά είχε λάβει 16 έδρες, καθώς είχε αντίπαλό του μόνο τον Κώστα Τηλιγάδη.

Οι χθεσινές εκλογές έγιναν διά ζώσης στο ξενοδοχείο «Δελφίνι» στην Πάτρα, όπου προσήλθαν για να ψηφίσουν 52 εκλογικοί αντιπρόσωποι, ενώ άλλοι 30 ψήφισαν διαδικτυακά.

Ο Γιώργος Βαγενάς, με δήλωσή του στην «Πελοπόννησο», τόνισε τα εξής: «Νοιώθω δικαιωμένος και ευχαριστώ γι’ αυτό, όλους τους συνεργάτες μου, με τους οποίους αποδείξαμε, για μια ακόμα φορά, ότι είμαστε οικογένεια, άντεξαν στις πιέσεις και δεν υπέκυψαν στη λασπολογία και στο κλίμα που επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί. Εμείς θα συνεχίσουμε στον δρόμο μας, γιατί αυτό δείχνει η αποδοχή του κόσμου, της Ομοσπονδίας.

Οι στόχοι της νέας θητείας είναι να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη επιμονή και διεκδίκηση την επίλυση των αιτημάτων του εμπορικού κόσμου και φυσικά, οργάνωση και προετοιμασία για τις επόμενες εκλογές της ΕΣΕΕ στις 30 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσβησε κάθε ελπίδα για τον Δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο

Το Λιμενικό διέσωσε 52 μετανάστες στη Ζάκυνθο – 13 γυναίκες και παιδιά – Μεταφέρθηκαν στην Πάτρα

Πάτρα: Εκεί ξεκίνησε η φωτιά στο Γηροκομειό – Η Πυροσβεστική βρήκε το σημείο «μηδέν»

Δούκας από Πάτρα: «Η ελπίδα θα νικήσει γιατί είμαστε όλοι μαζί» ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πυρκαγιά Ξυλόκαστρο: Εντοπίστηκαν απανθρακωμένες σοροί ΒΙΝΤΕΟ

Νέες ταυτότητες: Πώς να προγραμματίσετε ραντεβού, άνοιξε η νέα πλατφόρμα id.gov.gr

Στην Πάτρα φιλοξενούνται 53 μετανάστες, συλλήψεις διακινητών και η «ταρίφα»